![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "iyiki Doğdun Güney" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı iyiki doğdun güney Özgür arkadaşım; Biri tanrıya inanırdı İnanmazdı öteki Ama düşmanın hapsettiği Sırma saçlı güzeli görmek için Biri tırmanırken merdiveni Ortalığı gözetleyen kimdi Tanrı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Özgür arkadaşım; Biri tanrıya inanırdı İnanmazdı öteki Ama düşmanın hapsettiği Sırma saçlı güzeli görmek için Biri tırmanırken merdiveni Ortalığı gözetleyen kimdi Tanrı vardır diyen mi Tanrı yoktur diyen mi Öz kaygımız geldimi Kalmaz biçimlerin önemi Düşman ayırt etmiyor Tanrı vardır diyeni Tanrı yoktur diyeni..... Teşekkür ederim...Dostça ve en derin sevgilerimle.... (Martılar gönderdi sana)
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Dogumgünü forumdaşım ailenizle ve sevdiklerinizle nice mutlu yıllar geçirmenizi temenni ediyorum...Seninle aynı günde doğum gününü paylaştığımız için sevindim..İyiki doğmuşuz... |
| | |
| | #33 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
Evet bencede iyiki doğmuşuz... Daha nice seneleri sağlıkla ve mutlulukla vede supermeydanda kutlamak dileğiyle sanada mutlu sağlıklı yıllar.... "gelecekte yenilik istiyorum geçmişe özlemle eskimemek için" Hayatın her daim yeni olsun tıpkı dogum günün gibi... Sağ ol...
__________________ | |
| | |
| | #34 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
Allah kimseye kaza bela vermesin.. Herkesin gönlündeki motoru versin.. İnş. gelirim o taraflara davetin için ayrıca teşekkürler.. Bu mutluluk tablomuz hiç bozulmasın inş. ''Motosiklet aşkı iki kişiliktir.. Üçüncü ye yerimiz yoktur.'' ![]()
__________________ | |
| | |
| | #35 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney ![]() iyiki dogdun iyiki varsin nice yillara canim dogum gunun kutlu olsun...Gec kaldim ama idare et artik beni...Happy birthday to you...
__________________ |
| | |
| | #36 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney ne o dersin ? yoksa kapi mi caliniyor...sahil boyu yaz aksamlari gibi hele bide sevdiklerin doluysa etrafinda...tadi bi baska olur ya kirmizi sarabin hani yavas yavas cakir keyfi gibi iste bole bi keyifle....kapiyi acan kim dersin?..bilirler,sarap tadin da bi hatun... gelenler ise,gecmisi ozel bi gunde yaninda olarak ozletmeyenler,gelecekten yenilik veren dostlarin(mis) nice yillar sende varsin....:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #37 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
Adanalı hemşerim benim, Tabii ki gencecik (25 dediğin nedir ki) :):):) Anteb'in hamamlarını yaşayarak görmek lazım. Davetlimsiniz hamama tarafımdan. Baklavayı da gelirken getiririm artık.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #38 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 595 Rep: 59203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Doğum Günün Kutlu Olsun Mutlu Ol Senelerce Sana Boncuktan KUŞ Yaptım Konacak Pencerene... ![]() Hayırlı ve sağlıklı bir yaşam dilerim.Doğum Gününüz Kutlu Olsun...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #40 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
Bazen geç kalınmışlığın tadıdır damagımızdaki.. Bu sabah güzel bir tat var damagımda,dileklerin dahada bir güzelleştirdi damagımdaki kahvenin tadını...Teşekkür ederim umarım uzaklar yakınlaşır dahada bir güzelleşir hayat....
__________________ | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| guney, kuzey |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |