![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "iyiki Doğdun Güney" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: doğangüneş ´isimli üyeden Alıntı Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
Nasılda aydınlık ,nasılda parlak, nasılda umut verensin... Öyküler yazmak şarkılar söylemek geliyor içimden biraz buruk biraz umutlu..Sen rengini bildiğim bir öykü,melodisinine ritim tuttugum bir şarkı gibisin... Fırtınalardan sonra sakince sığınılan liman, kuytu bir köşede saklambaç oynayan minicik bir kız çocuğu,sevgiyle sarmalayan bir anne,aşk la seven bir kadın.... Daha ne diyeyimki sana..Bütün renkleri özgürce kullandığım ve içine huzur ve güveni resmettiğim bir tablosun benim için...Sıcacıksın sıcak.... Hayatımda kalmanı istiyorum...Hep doğmanı...Teşekkür ederim yürekten sevgilerimle...
__________________ | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney İyi ki doğdun Güney, Supermeydan'lı, sağlıklı, mutlu ve huzurlu, güzel bir hayat yaşamanı dilerim, iyi ki varsın.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #23 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
Süpermeydanlı ve sizlerli günler benimde dileğim...İyiki sizlerleyim...(sana ne hediye edeceğimi bulamadım ama martı kanadıyla gönerdim sevgilerimi kabul edin)
__________________ | |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Hayırlı bir ömür dileğiyle sevdikleriniz ve sizi sevenler için iyiki doğdunuz Güney hanım..
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #25 | |
Siyahın gizemi Kırmızının şehveti mavinin özgürlüğü ve beyazın duruluğu hep seninle olsun... sevgilerimle arkadaşım....
__________________ | |
| | |
| | #26 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
Söz Allah nasip ederde alırsam HAYABUSAYI sıfır km geleceğim.. bi husus var ben bi Kawasaki ciyim hatırlatırım Kawasaki ZX10R delisiyim ![]() ama ne diyoruz 2 teker olsun çamurdan olsun diyorum ..
__________________ | |
| | |
| | #27 | |
Bizdede vardı bir zx ama hayabusadan sonra ben karar değiştirdim...Deli gibi bişe ..sen yinede gel hangisiyle olursa olsun ama rüzgarın bol yolun hep açık olsun..... Kazasız nice günlere sgorcuğum...
__________________ | |
| | |
| | #28 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Güney Hanım, Epey gerdim sizi doğumgününüzde. Sağ sol hikaye bunlar.Önemli olan insanlık ve inşallah hayatınızda hep en iyi insanlar ile karşılaşırsınız bundan sonra. Nice nice mutlu yıllara bu gencecik yaşınızda.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #29 | |
Adanada heryerde "antebin hamamları" çalıyo,ama ne ritimdir o öyle durabilene aşk olsun... Hayatının ritmi hep sürekli, dudağın daki şarkılar hep ritmik olsun.... Keyfin baklava tadında olsun arkadaşım... teşekkürler...
__________________ | |
| | |
| | #30 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney iyiki doğdun güney |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| guney, kuzey |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |