![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "iyiki Doğdun Güney" başlıklı konu görüntüleniyor, "Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle beraber nice mutlu ve sağlıklı yarınlar.. Şansın hep seninle olsun...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle beraber nice mutlu ve sağlıklı yarınlar.. Şansın hep seninle olsun.
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Konu kral57 tarafından (08-06-2008 Saat 03:40 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
efendim mutlu ettiniz.. Size vegasta kuripyesi çok güzel olan bir masa ayarladım...kabul buyrun... sevgilerle heyyyyy yaşasın fenerbahçe pastası...oleyyy teşekkür ederimmmm....
__________________ Konu güney tarafından (08-06-2008 Saat 04:15 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Doğum gününüz kutlu olsun güney hanım sağlıklı nice mutlu yıllar geçirmeniz dileğiyle:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #15 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
yaramı deşme ..ahh ahhhh Allah büyük ablacım du bakalım nasip ama inş. benim olacak ![]() Çok teşekkür ederim güzel dilekerin için..
__________________ | |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
Sana bu dünyadaki her şeyin en güzelini en galatasaraylısını vede en yakışıklısını ayrıca en iyi üniversiteyi hediye ediyorum... Bütün kalbimle hemde...Kocaman öpüyorum seni....
__________________ | |
| | |
| | #17 | |
hoş dileklerin için sonsuz teşekkürler...Senden aldığım papatyaları büyük bir özenle saklıyorum,Benim için çok değerliler... Ve sana gül bahçeleri vadetmiyorum , hep güller kadar güzel bir hayatın olsun diyorum..sağol..
__________________ | |
| | |
| | #18 | |
Hakettiğini biliyorum.Ama Adanaya gelmezsen hayabusanla darılırım ona göre... sevgiler canım saol....
__________________ | |
| | |
| | #19 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 450 Rep: 44657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #20 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iyiki Doğdun Güney ![]() ![]() Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!Güneyim...365 sayfalık bir öykü daha başlıyor, Her güne bir yaprak sakla, Her yaprağa bir öykü sığdır mutluluk de adına. NICE GUZEL OYKULER SENIN OLSUN. IYI KI DOĞDUN.... İyiki varsın güneyim hayatımızda iyiki hepte olucaksın sen bulunmaz bir dostsunnn....:Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| guney, kuzey |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |