![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Doğum Günün Kutlu Olsun Securıty 57.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: canseli ´isimli üyeden Alıntı İyiki doğdun,iyi ki varsın!.!.Yeni yaşında başarı,sağlık ve mutluluk diliyorum...Doğum günün kutlu olsun..($$$) Doğum dününüz kutlu olsun..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 355 Rep: 35197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Securıty 57.. Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Securıty 57.. İyi ki doğdun Securıty 57, mutlu yıllar dilerim.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 77 Rep: 7535 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Securıty 57.. Yeni yaşın hayırlı olsun.Mutluluk,sağlık dolu yıllar seninle ve ailenle olur inş.Securıty 57. |
| | |
| | #14 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8225 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Securıty 57.. Doğum günümde benim için diledikleriniz sizler içinde geçerli olsun..Hergününüz doğum günü tadında olsun...Hepinize teşekkür ediyorum.. Benim pastam böğürtlenliydi ama sizde çilekli ile idare edin arkadaşlar.Afiyet olsun... |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Securıty 57.. Degerli arkadaşım securıty57 nin doğum gününü kutlar , ailesi ile bir ömür sağlıklı,mutlu,huzurlu yaşamasını dilerim. [/quote]
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8225 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Securıty 57.. Alıntı:
Güzel dileklerin için sağol arkadaşım.Bende senin için aynı dilekleri diliyorum... | |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 77 Rep: 7535 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Securıty 57.. sevgili ve değerli dostum doğum günün kutlu yarınların huzurlu olsun nice mutlu yıllar dileğimle.....
__________________ |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8225 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Securıty 57.. Sağol arkadaşım.Bilbukabele... |
| | |
| | #19 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Securıty 57.. ![]() Nice yillara yeni yasiniz gonlunuzden gecen butun guzellikleri getirsin size...
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Securıty 57.. yasiniz en degerli yasinda,olgun, akli basinda, adimlari iyi atabilen yasaminizda daha nice harikalar ve suprizler getirmesi dilegi ile efendim iyiki var olmanin tadini cikarin....nice yillar...saygilar...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |