![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Sensizlik" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yoqlugun öldürür beni sanki sırtından bıçaklanmış gibi düşmüşüm yere...Gidişin çok yaktı kalbimi ama bir umut bekleyişim öldürmedi hala içerimdeki sana olan aşkımı...Eger buysa sevmek ben sana aşığım...Bana verdiğin o yaprakları ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sensizlik Yoqlugun öldürür beni sanki sırtından bıçaklanmış gibi düşmüşüm yere...Gidişin çok yaktı kalbimi ama bir umut bekleyişim öldürmedi hala içerimdeki sana olan aşkımı...Eger buysa sevmek ben sana aşığım...Bana verdiğin o yaprakları hala saklıyorum defterimin arasında ama tutmuyor ne yaparak nede başka birşey senin yerini...Karşımda cansız resmin ne güzelde gülmüşsün öyle...İşte ben sadece senin o gülüşün için kendi hayatımdan geçişim sense beni çoktan unutmuşsun hayatta gülücükler saçıyorsun...Ne söylesemde geri getiremem ama bu kalp atıyorsa hala bir umuy için...... |
| | |
| Sponsored Links |
| | |