![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Türk Milletinin ve özelliklede Türk gençliğinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 170 Rep: 16860 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 23902 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Tüm türk milletinin 19 mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ![]() 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs 1919 Müjdeli gün, Türk çocuğu unutma,ne oldu dün. Türk'ün uyanıp şahlandıgı o gün, Özgürce yaşamanı sağladı bugün. Türk'ün Bayrağı karalar bağlamış, Gitmeden esaret dalgalanmam diyor. İstanbul Fatihi Mehmet Han ağlamış, Mezarında Ruh'u yatmam diyor. Fransızlar Adana benim diyor, Doganbey Vatan için can veriyor. Urfa,Maraş ve Antep'te İngilizler, Namus ve şerefime göz dikiyor. Yunan Ordusu çıkmış İzmir'ime, Hançerini saplamak ister Yüreğime. Antalya ve Konya'da İtalyanlar, El uzatmış Ay-Yıldızlı Bayrağıma. Samsun'da İngiliz cirit atıyor, Ermeni-Rum Türk'ü satıyor. Irak ve Filistin'i İngiliz almış, Suriye -Lübnan Fransız'a kalmış. İngiliz Bayragı Yürekleri dağlıyor, Evliyalar şehri İstanbul ağlıyor. Eyüp Sultan'da toplanmış Şehitler, Başta Gençosman ferman dinliyor. Ermeni-Rum Çeteleri silahlanmış, Anne karnında bebeleri Süngülüyor. İngiliz - Fransız destekli Sülükler, Türk'ün Kan'ını içerek besleniyor. Şahin bey Antep'ten seslenir, Yakışmaz Türk'e Esaret Ar gelir. Adana'dan Sinan Paşa cevap verir, Esir yaşamaktansa ölüm hoş gelir. 19 Mayıs 1919 Kutlu sabahında, Mustafa Kemal'im Bandırma Vapurunda. Özgürlük Meşalesi tutuştu Samsun'da, Yayıldı dalga dalga Anadolumda. Mustafa Kemal'im Bayrak olup, Esti Samsun'dan Yurdum üzerine. Zulmün kahredici Güneşi olup, Doğdu Emperyalist güçlerin üzerine. Savunmasız Yurdum işgal selinde, Esaret ölümdür gönül telinde, Kefen teninde,Şehitlik dilinde, Toplandı Milletim Ata'nın emrinde. Ondokuz Mayıs Gençlik Bayramı, Gençler Sporla kutlar Bayramı, Atatürk'ün gençliğe büyük armağanı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı. Zulmün sonu,Özgürlüğün başı, Cumhuriyet yolunun ilk yapı taşı, Türk'ün kurtuluş umudunun gözyaşı, Ezilmişliğe başkaldırının sembolü bugün ![]() Herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar.. ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kurtuluşumuz bir kez daha kutlu ve mübarek olsun...
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ![]()
__________________ Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!! |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13364 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 19 mayıs gençlik ve spor bayramı herkese kutlu olsun.sayın başbakanımız hiçbir faaliyette gençleri temsil etmeyip bugüne katılmamıştır... |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 19 mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun nice 19 mayıslara inş
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Ben 1919 senesi Mayıs' ı icinde Samsun' a cıktıgım gun elimde maddi hicbir kuvvet yoktu. Yalnız buyuk TURK Milleti' nin asaletinden dogan ve benim vicdanımı dolduran yuksek ve manevi bir kuvvet vardı. İste ben ben bu kuvvete ve butun Milletime guvenerek ise basladım. MUSTAFA KEMAL ATATURK bütün halkımın bayramını kutlarım
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Yüce insan,varlığın sayesinde nefes alıyoruz..herkesin Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım...
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | |