![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Msn Adresim Hakkında" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba Arkadaşlar Bugün msn adresime girdiğimde profillerimin değiştiğini ve bir kaç arkadışmdan sapıkça yazışmalar yaptığımı sonrada aa karıştırdım falan diye cevap verdiğim hakkında duyumlar aldım arkadaşlar msn şifrem başkası tafından ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Msn Adresim Hakkında merhaba Arkadaşlar Bugün msn adresime girdiğimde profillerimin değiştiğini ve bir kaç arkadışmdan sapıkça yazışmalar yaptığımı sonrada aa karıştırdım falan diye cevap verdiğim hakkında duyumlar aldım arkadaşlar msn şifrem başkası tafından kırıldı veya öğrenildi bilmiyorum ama tek bildiğim sizler haricinde ki diğer arkadaşlarıma bunu nasıl anlatacağım eğer sizinle petervick@hotmail.com adresinden muhabbet etmek isteyen olursa lütfen ilk öncelikle süpermeydan hakkında soru sorun eğer ben isem zeten doğru cevap veririm değilsem lütfen muhabbet etmeyiniz buradan ben zannedip de sapıkça konulara mazur kalan arkadaşlarımdan özür dilerim
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Sponsored Links |
| | |