![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "gavs ii ki doğdunnnn :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "su anda yeni bi uye olarak ve kimseyi tanimiyor olarak da olsa bu bir dogumgunu ve bende yazmak istedim affola... simarmaniz gereken bi durumda oturmus bu yaziyi okuyorsaniz, yolunda gitmeyen ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 82 Rep: 8110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) su anda yeni bi uye olarak ve kimseyi tanimiyor olarak da olsa bu bir dogumgunu ve bende yazmak istedim affola... simarmaniz gereken bi durumda oturmus bu yaziyi okuyorsaniz, yolunda gitmeyen biseyler vardir..bu dogumgunu ardi okunmasi gereken biseydir...cabuk kalkin ve yazinin devamini kendinize dair iyi biseyler yaptikdan sonra okuyun..iyiki dogdunuz bayim...sanirim iyikide varsiniz..:P(forumca)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 38 Rep: 3756 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) Nice senelere arkadaşım Allah uzun ömür versin..
__________________ Güçlü olan zayıf yanını herkesten daha iyi bilendir; daha güçlü olan, zayıf yanına hükmedebilendir. |
| | |
| | #23 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) doğum gününüz kutlu olsun gavs.nice senelere. |
| | |
| | #24 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) Alıntı:
sonra rock müzik dinlerim belki birazcık hüsn-ü zanndan yoksun olsam her kelimesi komplike kaplı kiraza benzeyen bu yazının dışını yesem bile çekirdeklerini saklayamazdım... ben hersene doğum günümü hatırlarım tek sorun sadece ben hatırlarım alışkın değilim bukadar çok kişi tarafından iyiki doğdun gülleri almaya.. ve bende sanırım benden başka herkez için iyiki varım
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. | |
| | |
| | #25 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) sağol niles.k uzun zamandır yotun yada sen var olduğun zamanlarda ben yoktum ama öyle bile olsa konuların veya mesajlarınada rastlamadım en son hatırladığım mesajın hala anlayamadığım paradoks ların
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #26 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) teşekkür ederim No Exit ve hoş geldin aramıza.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #27 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) ![]() Hmmmm bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum. Dur bakayım.. dur dur buldum :) Doğum günün kutlu olsun!...İyiki doğdun gavs İşşalah uzun yıllar kutlarız süperde
__________________ |
| | |
| | #28 | |
![]() ![]() ço0k teşekkür ederim doğangüneş hayatındaki herkez için hhiç batmayasın inşallah
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. | |
| | |
| | #29 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) Abi diyenlerin ve annenim diyenlerin yanında abinim diyebilme tadında senin en güzel günlerle donanmış ömür geçirmeni dilemek tabiki vazifemiz, dersenki nerelerdesin abi, eh işte size göre yaşlı olmanın kusuru, forma bu aralar uğrayamamaktan geç kalmanın eksikliğine uğradık, Her dileğin ve yakışanın gönlünce olsun. |
| | |
| | #30 | |
Allah Razı olsun abi..bilmukabele nerelerdesin abi sorusunu soracaktım hakikaten ama daha ben sormadan cevapladığın için çok sağol abi bende senin için şevk kırıcı bir durum söz konusu oldu ve onun için artık gelmiyor diye düşünüyordum içim rahatladı.
| | |
| | |