![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "gavs ii ki doğdunnnn :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Nil@y ´isimli üyeden Alıntı Nice yillara gavs yeni yasinin sana ugur getirmesi dilegiyle... çok teşekkür ederim nil@y.. ömrümün 27. senesi inşallah dilediğin gibi uğurlu olur. bu arada amerikadan yaptığın ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) çok teşekkür ederim nil@y.. ömrümün 27. senesi inşallah dilediğin gibi uğurlu olur. bu arada amerikadan yaptığın bu dilek kaç ay'a buraya gelir ![]()
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) Ben o diegi coktan yolladim sana yani suan seninle...umarim birgun degil dilegim omur boyu mutluluk getirir sana....
__________________ |
| | |
| | #13 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) Hayırlı ve sağlıklı bir yaşam dileğiyle...İyi ki doğdunuz...
__________________ |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) Doğum günün kutlu olsun arkadaşım sağlıklı nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 196 Rep: 19316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) Hayatın şiir tadında olsun; Her yeni gün sana mutluluk ve huzur getirsin......İyi ki doğdun..... |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 164 Rep: 16129 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) iyiki doğdun serkan iyiki doğdunnn iyiki doğdunnn iiki doğdun serkannnn:))) mutlu güzel yaşlarınıza.. |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) Gavs doğumgünün kutlu olsun. Nice mutlu seneler diliyorum. Hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) teşekkür ederim rabia,gülüm,anne ,carpediemcan,saharayçok mutlu oldum bütün iyi dilekleriniz başımın tacıdır,bilmukabele
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #20 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 196 Rep: 19316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gavs ii ki doğdunnnn :) Sevgili oğlum serkan altay;annen olarak tekrar kutluyorum dogum gününü...:)))) (ben annen olmayı kabul ettimde senin 27 yaşında olduğunu bilmiyodum,erken yaşta dogum yapmamdan dolayı başıma iş almayayım ) |
| | |
| | |