![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Bugün Benim Doğumgünüm:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bugün yani 10 mayıs benim doğumgünüm ve bu sene sizlerle kutlamaya karar verdim.:) Doğumgünü pastamdan ilk dilimi forumun yöneticisi YükseLL admine ikram ediyorum.:) İkinci pasta dilimi forumun doğan güneşine ve ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 246 Rep: 24397 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugün yani 10 mayıs benim doğumgünüm ve bu sene sizlerle kutlamaya karar verdim.:) Doğumgünü pastamdan ilk dilimi forumun yöneticisi YükseLL admine ikram ediyorum.:) İkinci pasta dilimi forumun doğan güneşine ve üçüncü dilimi de asi ve hırçın adminimiz Bay X e ikram ediyorum. Üye arkadaşları da unutmadım tabi ki! Hepinize afiyet olsun. Kendime şiirim.:) Mutlu Yıllar Bu gün dünyayı istediğin bir renge boya. Rengârenk batan günü al karşına. Bir renk, de kendinden kat. Çocuklar gibi saf, temiz ve berrak. Kapat gözlerini bir hikâye yarat. Vazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklığını kat. Kalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tut. Çünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıt. Yalnızlığın saltanatını sür, sür ama. Birikmiş sevginden, herkese bir parça ver. Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana. Mutlu yıllar, mutlu yıllar sana....... Selahattin Taşkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES Konu SAHARAY tarafından (10-05-2008 Saat 12:18 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 494 Rep: 48470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün Benim Doğumgünüm:) Doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara.İşşallah herşey gönlüne göre olur hayatta ![]() ![]() ![]() ♥ Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bugün Benim Doğumgünüm:) sizi sevenler,bilenler,tanıyanlar,size değer verenler için...iyiki doğdunuz saharay hanım.. hayırlı,mutlu,mesutihedeflerinize ulaşabileceğiniz bir ömür dileğiyle.. sorulmaz ama kabalık saymassanız kaç yıl oldu dünyaya geleli?
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 246 Rep: 24397 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün Benim Doğumgünüm:) Alıntı:
Erkeklerin maaşı,kadınların da yaşı sorulmazmış.:) Güzel dilekleriniz için çok tşk ediyorum.:)
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 246 Rep: 24397 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün Benim Doğumgünüm:) Alıntı:
Forumun güneşi sana da çok tşk ederim. Yüzüm hep gülecek güneş sağolasın.:)
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün Benim Doğumgünüm:) doğum gününüz kutlu olsun saharay.nice senelere. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 246 Rep: 24397 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün Benim Doğumgünüm:) Çok tşk ederim niles.k.....
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| | #8 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 327 Rep: 32306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün Benim Doğumgünüm:) Doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlarım Allah nice seneler nasip eder inşallah!Size çok sevdiğiniz veokyanusa ait özel sipariş vererek bir pasta hazırlattım her zaman pastalarım özel olmuştur! ![]() İyiki doğdun Saharay..
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #9 | |
Ne kadar güzel bir hediye bu böyle.:) Çok tşk ederim Kaan.:)
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün Benim Doğumgünüm:) Doğum günün kutlu olsun SAHARAY nice mutlu yıllara en kötü günün böyle olsun tüm sevdiklerinle güzel günler geçirmen dileğiyle:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | |