![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Anneler Günü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Anneye dua Sevgili Tanrım, Artık genç değilim ve arkadaşlarımın anneleri tek tek ölmeye başladı. Arkadaşlarım annelerinin değerini anladıklarında, bunu onlara söyleyemeyecek kadar geç kaldıklarını dile getiriyorlar. Benim hala hayatta olan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Anneye dua Sevgili Tanrım, Artık genç değilim ve arkadaşlarımın anneleri tek tek ölmeye başladı. Arkadaşlarım annelerinin değerini anladıklarında, bunu onlara söyleyemeyecek kadar geç kaldıklarını dile getiriyorlar. Benim hala hayatta olan kusursuz bir annem var. Onun değerini her geçen gün daha iyi anlıyorum. Annem değil, ben değişiyorum. Yaşım ilerledikçe, onun ne kadar olağanüstü bir insan olduğunu daha iyi anlıyorum. Bu sözleri annemin kendisine söyleyemiyorum ne yazık, oysa duygularımı kaleme almak ne kolay. Bir evlat kendisine yaşam veren annesine nasıl teşekkür edebilir? Bir çocuk büyütürken gösterdiği sevgiye, sabıra ve onca çabaya? Bebekken arkasından koştuğu, asabi bir ergeni anladığı, her şeyi bildiğine inanan üniversite öğrencisini hoşgördüğü için şükranlarını nasıl dile getirebilir? Kızının, annesinin ne kadar akıllı bir insan olduğunu anladığı günü sabırla beklediği için nasıl minnet duyabilir? Anne olmuş bir evlat, hala kendisine annelik yapan bir insana nasıl teşekkür edebilir? Her zaman öğüt vermeye hazır olduğu halde, istendiğinde ya da gerektiğinde sessiz kalmayı başardığı için. Binlerce kez söyleyebileceği durumlarla karşılaşmasına karşın; "Ben sana dememiş miydim?" demediği için. Kendisi olduğu için. Sevgi dolu, düşünceli, sabırlı ve bağışlamayı bilen kendisi olduğu için, nasıl teşekkür edebilir? Tanrım, senden onu hakettiğince kutsamanı istemekten başka bir şey gelmiyor elimden. …ve onun bana örnek olmasında, bana yardımcı olmana şükretmekten başka. Kendi çocuklarımın gözünde, annemin benim gözümde olduğu kadar iyi bir anne olabilmek için sana dua ediyorum, Tanrım. Bir kız evlat Bütün süpermeydan üyelerinin annelerinin anneler gününü kutlar ellerinden öperim.
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anneler Günü teşekür ediyorum doğangüneş bende tüm annelerin günü kullar ellerinden öper dargın ve küskün olan annelerinden evlatlaryla barışmasını dilerim.....
__________________ |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anneler Günü Bende en başta kendi anneciğimin sonrada tüm annelerin anneler gününü kutluyorum,teşekkürler doğangüneş konu için:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anneler Gününe özel şiir... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Varmı Onun gibisi? Varmı söyle ! Senden Ne malk ister Ne de mülk Arada bir kerecik hatırlasan Dünyaları verirsin Annene unutmazda bir çiçekle gidersen.. ![]() ![]() Sevginle Kalbimde Açtırdığı Çiçekleri Hiç Soldurmadım Annem ![]() Hüznümü Sevince Bogan Senin Yüzündü Her Zaman ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde bir burukluk var bugün gözlerim dalıyor uzaklara ve bir sigara yakıp düşünüyorum beni bırakıp gittigin gün geliyor aklıma kalbim nasılda sızlıyor anne nasılda gitmiştin sessizce benim sensiz nasıl yaşayacağımı düşünmeden umursamadan gitmiştin gerçekten öylemiydi bırakıp giderken beni hiç umursamadınmı biliyormusun sen giderken öylece bakakaldım ne olur ne olur hadi dön bir bak diye sana seslendim ANNE ANNE nasılda çaresiz boynu bükük duruyordum bakmadın bakamadın görmedin sana gitme diye akan gözyaşlarımı tut diye uzanan ellerimi bakma böyle sitem ettigime biliyorum sende istemezdin ellerimi bırakmayı yağmur gibi gözyaşlarımı akıtmayı annem seni öyle özledim sana öyle ihtiyacım varki keşke diyorum hatırladıkça sen bana gelmedin ama ben sana koşsaydım sarılsaydım kokunu en ücra hücrelerime kadar sindirseydim gözlerine baksaydım sokulsaydım kucağına ne olur bırakma beni deseydim ama bilemedim o kahrolası günün son gün olduğunu ve arkana bile bakmadan beni bırakıp gidecegini neden gittin annem neden hadi gel annem yavrum de sarıl bana biliyormusun annem sen gittikten sonra kimse bana yavrum demedi babam mı onun elleri sadece bana dayak attığı zaman degiyordu saçlarıma bazen babamın beni sevmesini öyle çok istiyordum ki boyunumu büküp onu kapıda beklerdim babamın eli saçlarıma degsin diye dayağına bile razı olurdum annem üzülme annem bak şimdi bende bir anneyim seninle yaşamak istediklerimi yavrularımla yaşıyorum onları çok seviyorum mutluyum anne çok mutluyum ama çok korkuyorum YA BENDE ELİMDE OLMADAN ONLARI BIRAKIR GİDERSEM DİYE... KAYNAK selinam..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! Konu Selinamm tarafından (09-05-2008 Saat 06:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Anneler Gününe özel şiir... Senin annen gibi bütün annelere hediye olsun... Ellerine sağlık
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” Konu Karakarizma tarafından (09-05-2008 Saat 07:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anneler Gününe özel şiir... ![]() doğangüneş anneler günün kutlu olsun bitanem bebişlerinle çokkkk uzun bir ömür dilegiyle..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #8 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anneler Günü ![]() ![]() forumdaki tüm annelerin, annelerimizin anneler gününü kutluyorum.ben de anneyim ve gurur duyuyorum bununla.....
__________________ Konu blueice tarafından (09-05-2008 Saat 10:00 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anneler Gününe özel şiir... Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anneler Gününe özel şiir... ![]() Canım anneme annecigim anneler günün kutlu olsun seni seviyorum ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | |