![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Anneler Günü" başlıklı konu görüntüleniyor, "annem yanağından öpmek için iki büklüm olduğum ufacık tefecik annem benim o küçük bedenine o büyük yüreği nasıl sığdırdın... iyiki annemsin..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Anneler Gününe özel şiir... annem yanağından öpmek için iki büklüm olduğum ufacık tefecik annem benim o küçük bedenine o büyük yüreği nasıl sığdırdın... iyiki annemsin
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anneler Gününe özel şiir... Öncelikle annemin sonrada bütün annelerin anneler gününü kutluyorum. ![]() Anneler ve Çocuklar Anne öldü mü çocuk Bahçenin en yalnız köşesinde Elinde siyah bir çubuk Agzında küçük bir leke Çocuk öldü mü güneş Simsiyah görünür gözüne Elinde bir ip nereye Bilmez bağlayacağını anne Kaçar herkesten Durmaz bir yerde Anne ölünce çocuk Çocuk ölünce anne Sezai Karakoç ![]()
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #13 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anneler Gününe özel şiir... Alıntı:
Bütün emektar ,vefakar.cefakar annelerin anneler gününü kutluyorum. | |
| | |
| | #14 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Anneler Gününe özel şiir... Yarın yine bir anneler günü olacak. Ve yine o canım annemin toprakta çatlamış ellerinden gurur ile öpeceğim. Hayatımdaki en değerli varlık olan annem iyiki senin evladınım :) Bizim için ne zorluklar yaşadığını biliyorum ve biz inşallah senin bize verdiğin değere layık olabiliriz.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #15 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Anneler Günü ![]() Biliyorum :)) Ne bizler büyüyeceğiz annelerimizin gözünde, Ne de bizim yavrularımız, Tüm güzellikler sizin olsun , Anneler gününüz kutlu olsun. Sonsuz Sevgilerimle.
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | |