![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Arkadaş Davetleri Hakkında" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bana arkadaş daveti gönderen üye arkadaşlara öncelikle tşk ediyorum. Prensiplerim gereği arkadaş listesi kullanmıyorum. Davet gönderen üye arkadaşlar lütfen alınmasınlar. Bu kararımın onlarla alakası yok.İlk önce canım cicim diye yaklaşmaya ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaş Davetleri Hakkında Bana arkadaş daveti gönderen üye arkadaşlara öncelikle tşk ediyorum. Prensiplerim gereği arkadaş listesi kullanmıyorum. Davet gönderen üye arkadaşlar lütfen alınmasınlar. Bu kararımın onlarla alakası yok.İlk önce canım cicim diye yaklaşmaya çalışıp sonradan 180 derece dönüş yapanlar gibi olmaktansa, tutarlı ve kararlı olmayı tercih ediyorum. Bu forumda her üyeye karşı eşit mesafede olmak istiyorum ve kimseye ayrıcalıklı davranmak istemiyorum. Daha önce üye olduğum tüm forumlarda da diğer üyelere bu şekilde kararlı ve tutarlı davranışlar sergilemişimdir. Davet gönderen ince ve zarif arkadaşlara tekrar tşk ediyorum ve iyi forumlar diliyorum.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. Konu SAHARAY tarafından (03-05-2008 Saat 02:16 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Arkadaş Davetleri Hakkında Alıntı:
Arkadaş davetlerini reddediyorum.Bu yüzden kimse alınıp,gücenmesin. Bu forumda herkesle aynı mesafede kalmak istiyorum.Tşk (Güncelleme)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | |