![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Kebaba Davet" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selam tum forum arkadaslarim. Hollanda da mukemmel bir hava ve bahce de yapilan mukemmel bir kebap var. Bende birazdan kofte yoguracagim, Hadi hep beraber gelin davetlimsiniz..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Kebaba Davet Selam tum forum arkadaslarim. Hollanda da mukemmel bir hava ve bahce de yapilan mukemmel bir kebap var. Bende birazdan kofte yoguracagim, Hadi hep beraber gelin davetlimsiniz |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kebaba Davet hehhehhe, yaşasın, ya illa davet ettirdim ya:) Tamam toplanıp geliyoruz:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kebaba Davet Kac kisi geliyor bildirin de ona gore hazirik yaptirayim
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” Konu Karakarizma tarafından (01-05-2008 Saat 07:20 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: anlam bozuklugu |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |