![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "1 Mayis" başlıklı konu görüntüleniyor, "Emekçilerin birlik bütünlük barış ve özgürlük gününü kutluyorum.Herşeyin daha iyiye gitmesi ve emeğe saygının artması dileğiyle..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1 Mayis Emekçilerin birlik bütünlük barış ve özgürlük gününü kutluyorum.Herşeyin daha iyiye gitmesi ve emeğe saygının artması dileğiyle |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 93 Rep: 9133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1 Mayis 1 Mayıs işçi bayramımız kutlu olsun.. |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1 Mayis tum iscilerin bayrami kutlu olsun |
| | |
| | #14 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 46 Rep: 4362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1 Mayis Mayıs ı kutlamak ve Taksim Meydanı na yürümek isteyen, polise taş, sopa ve molotof bombalarıyla saldıran gruplar ortalığı savaş alanına çevirdi. İŞTE PROVOKASYONUN GÖRÜNTÜLERİ ![]() ![]() ![]() zaman |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 262 ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1 Mayis türkiye işçi sınıfına selam...1 mayıs kutlu olsun... |
| | |
| | #16 | |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: 1 Mayis Alıntı:
Unutmayın "Köylü Milletin Efendisidir." Köylüden kasıt üretim yapan kişiler oda eşittir işçiler ;) | |
| | |
| | #17 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22720 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1 Mayis Sayın Valimiz kontrollü güç kullanılacaktır kimse boşuna heveslenmesin dedi, kontrolü yitiren polisimiz de antreman yaptı halk üzerinde maalesef kaçınılmaz olay yine tekerrür etmiştir?Kontrolsüz Güç güç değildir misali polisimiz bunu kendine gaye yapmış halkı döven cafede oturanı döven işine gitmek için yoldan geçeni coplayan polisler elbetki şehrin bütün ana karterlerindeki mobese tarafından görüntülenmiştir bu görüntülerden sonra bir kaç polis hakkında cezai işlem yapılırmı bilinmez?Geçen sene tokatçı bir polisimiz vardı Restaurant'ta oturup yemek yiyen vatandaşımızı eşinin önünde tokatlamıştı polisin kontrollü güç kullanımı buysa Allah bizleri korusun? Gelelim 1 Mayıs göstericilerine provakatörlerce kışkırtılan azınlıklar yine olay çıkarmadan duramadı zira bu konuda sendikaların ve sendikacıların sosyal bir hakları olduğu gerçeğine tezat bir durum çıktı ortaya bu konuyu fazla derine taşımaya gerek yok fakat Sendikacıların işçinin hakkını değil kendi haklarını korudukları bir gösteri oldu Günümüzde Kapital düzenin sermayenin ele geçirmediği alan kalmadı sendika liderleri ortada yaptıklarıda?
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #18 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1 Mayis evet bir mayıs ve bir taksim klasiği bütünleşmiş bir roman gibi her yıl farklı yorumlarla yazılan bu romanın gelecekte özgürlükler adı altında okunması dileğimle......... işcilere emekcilere kutlu olsun fakat öyleleride varki sadece vurun sermaye piyasasına demek için bu kelimeleri yüksek sesle haykıra bilmek için taksime gidiyor tabi içinden ayırd etmek münkün değil..........herşeye rahmen ben işcilerin emekcilerin bayramını kutluyorum...... |
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: 1 Mayis evet zamandan alıntı oldugu her halınden bellı oluyo her seyı ısıne geldıklerı gıbı yorumlayıp olayın otekı tarafına bakmıyolar polısler o kdr sert davranıp halkı cıleden cıkartmasaydı bunlar olcakmıycı acaba acaba dıncı medyanın elıne bole bı malzeme verılcekmıydı sokakta yuruyen trustı bıle dovbduler be adamın olayla alakası yok hadı onuda gecelım hastaneye atılan gaz bombalarına daha sabahın altısında odp bınsasına atılan gaz bombalarına ne demelı yada ordan gecmek ıstıyen bı avukata gecırmeyınce avukat hukuku cıgnıyosunuz demıs ısıme gıtcem demıs ama burda hukuk yok burda valılın emrı var denmıs ama bu turk poılısnın tek vakası degıl bıletıxte bılet kuruguna gırıyorum ortalardayım gıseler acılalı bes dakka oldu bı kargasa yasandı polıs dırek jopladı mılletı ne yapıyosunuz dedık sızı duzene sokuyoruz dedı adam ya bız hayvanmıyız bızımde ver elımıze jopu bızde senı jopluyalım nasıl oluyomus gor ınsana ınsan gıbı davranmak gerekır hanı o tayyıb sıgınmak ıcın avrupoa bırlıgını ornek alalım dıyo ya lıutfen kendı yandaslarına avrupa krıtelrını uygularken dıgerılerınıde goz ardoı etmesın bızde bu ulkenın vatandasıyız ve onemlı bı cgounlumuz var |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5505 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 1 Mayis Kimse, Andersenden masallar anlatmaya çalışmasın ve kendi kendini kandırmasın !!!... Dünyadaki "1 mayıs" anlayışıyla ülkemizdeki "1 mayıs" anlayışı çok farklı boyutlarda seyir ediyor maalesef... Sözde işçi haklarını savunduğunu söyleyen ve lüks otomobillerle gezen "SÖZDE" sendika temsilcileri...!! İşçilere açlık sınırı altında maaş verenlere karşı sendika temsilcileri ne yapıyor ???!!... 1 mayıs'ı mı bekliyor bayram yapmak için..!!! Ne bayramı ???!!! Kimin bayramı ???!!!! "İşçi bayramı" öyle mi ??? Hadi canım sende !!!!... 400 YTL maaş alan işçi, çıkacak bir de bayram kutlayacak öyle mi ? İşçinin ne zaman cüzdanı para görürse işte o zaman bayram eder... Gelelim Taksim'e "Taksim" konusunda inat edenlerin bayram'la filan alakalarının olduğunu sanmıyorum. Molotoflarla, sopalarla, yasa dışı örgütlerin propagandalarıyla ne bayramı bu !!!!!!!!!!! Yasak edilmişse, yasağa uyacaksın. Uymazsan Uydururlar... Son olarak, her kurumun içerisinde miadı dolmuş müsveddeler vardır... |
| | |
| | |