![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "sevgili arkadaşım..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili arkadaşım; Hayatıma girdiğin ilk günden beri hiç ayrılmak istemiyorum senden.... Beni her sarıp sarmaladığında nasılda mutlu nasılda güvende hissediyorum kendimi... Seni ilk kez bir magazanın karmakarışık ve düzensiz askısında ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgili arkadaşım... Sevgili arkadaşım; Hayatıma girdiğin ilk günden beri hiç ayrılmak istemiyorum senden.... Beni her sarıp sarmaladığında nasılda mutlu nasılda güvende hissediyorum kendimi... Seni ilk kez bir magazanın karmakarışık ve düzensiz askısında bana sevgiyle bakarken görmüştüm...Bir kaç hafta bakıştık seninle hep acaba vardı kafamda.Acaba?....bu bakışmalardan çıkacak sonuç senide benide mutlu edecekmiydi..Uzun sürdü cesaretimi toplayıp sana dokunmam. Ve nihayet elimi uzatıp sana dokunduğumda ilk hissettiğim şey sıcaklığındı....Evet dedim içimden EVET sen benim ayrılmaz parçam olacaktın...Ve o gün bu gündür hep beraberiz seninle... Biliyorum arada sırada üzüyorum seni,bazen hiç olmadık yerlerde unutuyorum,bazen yerlerde sürünüyorsun üzgün :(( Ama bilki sevgili MONT 'um hep seveceğim seni.Eksilerde üşüsemde,artılarda terlesemde terketmeyeceğim seni... Evet sevgili süperciler; varmı sizinde böyle tutkuyla bağlı olduğunuz eşyalarınız..hadi görelim bakalım nelerle ,farkına bile varmadan bağlar oluşturuyoruz kendimizce....:)))) (sevgili carpediemcan seni zeki kız seni...ilham kaynağım...) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 96 Rep: 9407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sevgili arkadaşım... sevgili kot montum gene düştüm yolları biliyorum bu ne ilk nede son seninle yolculuğumuz..adana sıcağında bile olsa yanımda olman yeterli hissediyorum varsın. "iyi gününde kötü gününde yanımda varsan bende senin yanındayım"başkasına ait olamassın zaten sen benimle varsın.. bugün sabah yine seninle yola çıktık herkesin şaşkın bakışları altında iş yerime ağır adımlarala gidiyordum.bi ara yanımda yoktun:)o sırada farkettimki sende ben yoksam yoksun... yarın yine beraberiz o adana sıcağında yanıbaşımda... |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sevgili arkadaşım... Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 96 Rep: 9407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sevgili arkadaşım... balığım varsa eşim var kalamar tavam yoksa;5 yıl havam var... |
| | |
| | #5 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sevgili arkadaşım... evet sevgili arkadaşım ne güzel bir kelime bu arkadaşlık insanı çoğu yerde kurtarıyor hani bir hasta ziyaretine gideriz hastanede hastanın durumu belli ölümle hayat arasında köprünün üzerinde insan ne diyeceğini şaşırır suskunluk oluşur ve bir konu bulmak zorunda kalırsın o an aklına il gelen söz arkadaştır genelde herkez konuya ya bizim bir arkadaş vardı böyleydi böyle oldu.......... neyse ya bende bir arkadaşımı anlatiyim tabi bu bir eşya değil hadi bismillah yine bir gün arkadaşlarla eğlenmeye çalışıyorduk hani eğleniyor gibi gözüksekte eğlenemiyorduk birden seni gördüm çok uzaklardaydın ama sanki içimde hissetmiştim seni ilk görünüşte yakın hissettirmiştin kendini üzerinde yeşil bir elbise vardı üzeri sırmalı harflerle dokunmuş sonra birden ne oldu anlayamadım uzanmak istemiştim sana belkide bu bir nefretdi içimdeki tüm hayatıma tüm yaptıklarıma sende bulacaktım sanki tüm sorularımı .... evet uzandım sana seni ilk sardığım anda terk etmiştim kerkesi her şeyi ve uzaklaşmak istemiştim herkesten evet seni ilk sardığımda koşarak uzaklaşmıştık oradan sonra bir otobüse binmiştik seninle heyecandan herkesin gözü bizim üzerimizde sanıyordum ne yapamıyacahımı bilmiyorum sonra birden açtım nazlı celilin yapraklarını bana ilk sözün beni sevdiğin gibi tün insanlarıda sev olmuştu birden tüm kalbime huzur dolmuştu evet seni seviyorum arkadaşım beni bu dünyada yanlız bırakmadığın gibi yarın kabirde yarın mahşerde yarın mahkemede de arkadaşlığını esirgeme benden seni ve seni bize yollayanı seviyorum kitabı kerim iyi forumlar |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| carpediemcan, guney |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |