FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

sevgili arkadaşım...

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "sevgili arkadaşım..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili arkadaşım; Hayatıma girdiğin ilk günden beri hiç ayrılmak istemiyorum senden.... Beni her sarıp sarmaladığında nasılda mutlu nasılda güvende hissediyorum kendimi... Seni ilk kez bir magazanın karmakarışık ve düzensiz askısında ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-04-2008, 10:47 AM   #1
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
sevgili arkadaşım...

Sevgili arkadaşım;

Hayatıma girdiğin ilk günden beri hiç ayrılmak istemiyorum senden....

Beni her sarıp sarmaladığında nasılda mutlu nasılda güvende hissediyorum kendimi...

Seni ilk kez bir magazanın karmakarışık ve düzensiz askısında bana sevgiyle bakarken görmüştüm...Bir kaç hafta bakıştık seninle hep acaba vardı kafamda.Acaba?....bu bakışmalardan çıkacak sonuç senide benide mutlu edecekmiydi..Uzun sürdü cesaretimi toplayıp sana dokunmam.
Ve nihayet elimi uzatıp sana dokunduğumda ilk hissettiğim şey sıcaklığındı....Evet dedim içimden EVET sen benim ayrılmaz parçam olacaktın...Ve o gün bu gündür hep beraberiz seninle...

Biliyorum arada sırada üzüyorum seni,bazen hiç olmadık yerlerde unutuyorum,bazen yerlerde sürünüyorsun üzgün :((

Ama bilki sevgili MONT 'um hep seveceğim seni.Eksilerde üşüsemde,artılarda terlesemde terketmeyeceğim seni...

Evet sevgili süperciler; varmı sizinde böyle tutkuyla bağlı olduğunuz eşyalarınız..hadi görelim bakalım nelerle ,farkına bile varmadan bağlar oluşturuyoruz kendimizce....:))))

(sevgili carpediemcan seni zeki kız seni...ilham kaynağım...)
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 25-04-2008, 10:55 AM   #2
Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor
Cevap: sevgili arkadaşım...

sevgili kot montum gene düştüm yolları biliyorum bu ne ilk nede son seninle yolculuğumuz..adana sıcağında bile olsa yanımda olman yeterli hissediyorum varsın.
"iyi gününde kötü gününde yanımda varsan bende senin yanındayım"başkasına ait olamassın zaten sen benimle varsın..
bugün sabah yine seninle yola çıktık herkesin şaşkın bakışları altında iş yerime ağır adımlarala gidiyordum.bi ara yanımda yoktun:)o sırada farkettimki sende ben yoksam yoksun...
yarın yine beraberiz o adana sıcağında yanıbaşımda...
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 25-04-2008, 12:23 PM   #3
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
carpediemcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili kot montum gene düştüm yolları biliyorum bu ne ilk nede son seninle yolculuğumuz..adana sıcağında bile olsa yanımda olman yeterli hissediyorum varsın.
"iyi gününde kötü gününde yanımda varsan bende senin yanındayım"başkasına ait olamassın zaten sen benimle varsın..
bugün sabah yine seninle yola çıktık herkesin şaşkın bakışları altında iş yerime ağır adımlarala gidiyordum.bi ara yanımda yoktun:)o sırada farkettimki sende ben yoksam yoksun...
yarın yine beraberiz o adana sıcağında yanıbaşımda...
"iyi günde de kötü günde de" ASLA ARAMAYACAĞIM SENİ......
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 30-04-2008, 12:02 PM   #4
Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

balığım varsa eşim var
kalamar tavam yoksa;5 yıl havam var...
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-04-2008, 06:11 PM   #5
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

evet sevgili arkadaşım ne güzel bir kelime bu arkadaşlık insanı çoğu yerde kurtarıyor
hani bir hasta ziyaretine gideriz hastanede hastanın durumu belli ölümle hayat arasında köprünün üzerinde insan ne diyeceğini şaşırır suskunluk oluşur ve bir konu bulmak zorunda kalırsın o an aklına il gelen söz arkadaştır genelde herkez konuya ya bizim bir arkadaş vardı böyleydi böyle oldu..........

neyse ya bende bir arkadaşımı anlatiyim tabi bu bir eşya değil

hadi bismillah

yine bir gün arkadaşlarla eğlenmeye çalışıyorduk hani eğleniyor gibi gözüksekte eğlenemiyorduk birden seni gördüm çok uzaklardaydın ama sanki içimde hissetmiştim seni ilk görünüşte yakın hissettirmiştin kendini
üzerinde yeşil bir elbise vardı üzeri sırmalı harflerle dokunmuş sonra birden ne oldu anlayamadım uzanmak istemiştim sana belkide bu bir nefretdi içimdeki tüm hayatıma tüm yaptıklarıma
sende bulacaktım sanki tüm sorularımı ....
evet uzandım sana seni ilk sardığım anda terk etmiştim kerkesi her şeyi ve uzaklaşmak istemiştim herkesten evet seni ilk sardığımda koşarak uzaklaşmıştık oradan sonra bir otobüse binmiştik seninle heyecandan herkesin gözü bizim üzerimizde sanıyordum ne yapamıyacahımı bilmiyorum sonra

birden açtım nazlı celilin yapraklarını bana ilk sözün beni sevdiğin gibi tün insanlarıda sev olmuştu

birden tüm kalbime huzur dolmuştu evet seni seviyorum arkadaşım beni bu dünyada yanlız bırakmadığın gibi yarın kabirde yarın mahşerde yarın mahkemede de arkadaşlığını esirgeme benden

seni ve seni bize yollayanı seviyorum kitabı kerim

iyi forumlar
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Etiketler
carpediemcan, guney

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:48 PM .