![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Bugün benim doğumgünüm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Forumdan hiçkimsenin hatırlamaması üzdü ama bugün benim doğumgünüm :(..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm iyiki doğdun arkadaşım nice mutlu yıllara |
| | |
| | #3 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm iyiki doğdun canım umarım diledigin herşey gönlünce olur..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm doğum günün kutlu olsun sheytan.nice senelere. |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm Doğum günün kutlu olsun supermeydan güzeli .tüm dileklerin gercek olsun.
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm benim kuzucuğumun doğum günüymüş bu gün iyiki doğdun balam geçte olsa seni mutlu etmiş olmasını umuyorum. |
| | |
| | #8 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm bugün hiç beklemediğim yerlerden süpris dogum günü kutlamaları geldi sanırım alıskanlık yaptı o yüsden burdada benim icin acılmıstır bi konu sandım göremeyince biraz kızdım ama sitede problem varmıs :( |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm İyiki doğdun Sheytan seni hiç unuturmuyuz heleki benim gibi fanatizmin doruklarında gezinen arkadaşımı!Nice senelerin seninle olması dileğiyle iyiki doğdun! ![]() Pastanın hepsini miğdeye indirmek yok bilakis kendi ellerimle yaptım ben en az 3 dilim yemeden doymam ![]()
__________________ |
| | |
| | #10 | ||
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm teşekkür ederim arkadaslar hepberaber nice mutlu yıllara.. Alıntı:
Alıntı:
evet kuzucugunun bugün dogum günüydü son dakikalar :) serkan abim doğum günümü kutlucak ben mutlu olmicam :s cok ayııp :p | ||
| | |
| | |