FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

Bugün benim doğumgünüm

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Bugün benim doğumgünüm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Doğumgünün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık,melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara canım........"

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-04-2008, 02:37 PM   #21
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor
Cevap: Bugün benim doğumgünüm

Doğumgünün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık,melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara canım.....
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 18-04-2008, 02:46 PM   #22
FORUM MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Benim meleğim doğmuş bugün; her yeni güne yeniden doğ sevgiyle,umutla,kaygılardan uzak,....gözlerindeki ışıltı hiç sönmesin.....İyiki doğdun bebeğim mutlu yıllar....
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 18-04-2008, 09:54 PM   #23
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

çamağacıosman is on a distinguished road

doğum günün kutlu mutlu umutlu beş yıldızlı güzel olsun. ömrün mavi yeşil gönlün pembe geçsin.
çamağacıosman isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-04-2008, 10:34 PM   #24
Altın Üye (nisan 2008)

blueice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Supermeydan

blueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyor

nice mutlu ve başarılı yıllara inşallah üniversite sınavında alacağın başarı sana en güzel hediye olur canım
Alt 18-04-2008, 11:35 PM   #25
Aktif Uye

PAM.aRt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor
PAM.aRt - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Forumdan hiçkimsenin hatırlamaması üzdü ama bugün benim doğumgünüm :(
hatırlayamadığımız için üzüldüm ama seneye söz ilk önce ben hatırlayacağım canım ..........iyiki doğdun sheytan
buda benim hediyem sanabilgi dolu yıllara
PAM.aRt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-04-2008, 03:58 PM   #26
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Ya bak şimdi bende sıkıldım ve üzüldüm.
Senin doğum gününde buralarda olamadım.
İyi ki doğdun gecikmeli olarak.
Alt 20-04-2008, 07:26 PM   #27
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
securıty57´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Asaletide başarılar getirmezmi sence.! Herşey gönlünce olsun...Cimbom bu senede fenerin elinden şampiyonluğu alabilecekmi bakalım..

Ben bir bjk li olarak kendimi ister istemez devre dışı bıraktım.
ben takımıma güveniyorum ayrıca yensede yenilsede şampiyon olsada olmasada herzaman GALATASARAY'ımın yanındayım :)

Alıntı:
hakan2034´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayatınızın kalan kısmının huzurlu, başarılı ve hayırlı geçmesi dileğimle...
Tesekkür ederim efendim :)

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı ve sağlıklı bir yaşam dilerim.Doğum gününüz kutlu olsun...
Tesekkürler..

Alıntı:
Gülüm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak unutmadık geçde olsa doğum gününü kutlayabildik.Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara,umarım herşey gönlünce olur
Umarım hersey herkesin gönlünce olur :)

Alıntı:
onairci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mutlu yıllar sheytan, ben dün bu konuyu görememiş idim, şimdi fark ettim:(
Nice GALATASARAY'lı yıllara:))
Saol onairci zaten yasadıgım sürece Sarı ve Kırmızı herzaman üstümde olacak :)

Alıntı:
saharay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğumgününüz kutlu olsun. Nice güzel yıllara...
Tesekkür ederim yeni üyemiz :)

Alıntı:
SGOR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nice senelere.. Doğum günün kutlu olsun..
Tesekkürler SGOR hepberaber nice mutlu yıllara :)

Alıntı:
guzin_abla´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğumgünün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık,melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara canım.....
Güzel dileklerin icin tesekkür ederim güzin ablacım :)

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim meleğim doğmuş bugün; her yeni güne yeniden doğ sevgiyle,umutla,kaygılardan uzak,....gözlerindeki ışıltı hiç sönmesin.....İyiki doğdun bebeğim mutlu yıllar....
Saol anneem :) 15Haziran 2008'e kadar beni sakinleştirirsen her yeni güne daha bi umutla girebilirim :)

Alıntı:
çamağacıosman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
doğum günün kutlu mutlu umutlu beş yıldızlı güzel olsun. ömrün mavi yeşil gönlün pembe geçsin.
Teşekkür ederim çamağacıosman :)

Alıntı:
blueice´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
nice mutlu ve başarılı yıllara inşallah üniversite sınavında alacağın başarı sana en güzel hediye olur canım
evet canım yaa insallah hediyem beni coook mutlu eder :) Tesekkürler..

Alıntı:
PAM.aRt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hatırlayamadığımız için üzüldüm ama seneye söz ilk önce ben hatırlayacağım canım ..........iyiki doğdun sheytan
buda benim hediyem sanabilgi dolu yıllara
Bukadar kitabı okuyacak vaktim su anda yok :( ama hepsini bitirebilcek yarınlarım var :p :)

Alıntı:
Karakarizma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya bak şimdi bende sıkıldım ve üzüldüm.
Senin doğum gününde buralarda olamadım.
İyi ki doğdun gecikmeli olarak.
Önemli değil canım tesekkür ederim gecte olsa kutladıgın icin :)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-04-2008, 07:56 PM   #28
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

CAAN_KIZ is on a distinguished road

SHEYTAN DOGUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SEVDİKLERİNİZLE BERABER DAHA NİCE SENELERE GÜLEN YÜZÜNÜZ HİÇBİR ZAMAN SOLMASIN
CAAN_KIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-04-2008, 03:43 PM   #29
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

tesekkür ederim caan_kız :)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-04-2008, 04:27 PM   #30
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder

Aramızda yaşasan bazı olumsuz olaylara rağmen bu siteye her girdiğimde veya girmeyi düşündüğümde aklıma ilk gelen sen oluyorsun nedense.Doğum günün, hayatının her günü gibi mutlu, umutlu, sevgi ve aşk dolu, sevdiklerinle beraber geçsin diliyorum.Herşeye rağmen kardeşimsin.....

Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Etiketler
mutlu, mutluluk, sevgi, sheytan

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:41 AM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8