![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Bugün benim doğumgünüm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Doğumgünün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık,melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara canım........"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm Doğumgünün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık,melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara canım..... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 127 Rep: 12560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm Benim meleğim doğmuş bugün; her yeni güne yeniden doğ sevgiyle,umutla,kaygılardan uzak,....gözlerindeki ışıltı hiç sönmesin.....İyiki doğdun bebeğim mutlu yıllar.... |
| | |
| | #23 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 13 ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm doğum günün kutlu mutlu umutlu beş yıldızlı güzel olsun. ömrün mavi yeşil gönlün pembe geçsin. |
| | |
| | #24 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 173 Rep: 17040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm nice mutlu ve başarılı yıllara inşallah üniversite sınavında alacağın başarı sana en güzel hediye olur canım
__________________ |
| | |
| | #25 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm |
| | |
| | #26 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm Ya bak şimdi bende sıkıldım ve üzüldüm. Senin doğum gününde buralarda olamadım. İyi ki doğdun gecikmeli olarak.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #27 | ||||||||||
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Tesekkür ederim yeni üyemiz :) Tesekkürler SGOR hepberaber nice mutlu yıllara :) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Önemli değil canım tesekkür ederim gecte olsa kutladıgın icin :) | ||||||||||
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bugün benim doğumgünüm SHEYTAN DOGUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SEVDİKLERİNİZLE BERABER DAHA NİCE SENELERE GÜLEN YÜZÜNÜZ HİÇBİR ZAMAN SOLMASIN ![]() |
| | |
| | #30 |
| Banned | Cevap: Bugün benim doğumgünüm Aramızda yaşasan bazı olumsuz olaylara rağmen bu siteye her girdiğimde veya girmeyi düşündüğümde aklıma ilk gelen sen oluyorsun nedense.Doğum günün, hayatının her günü gibi mutlu, umutlu, sevgi ve aşk dolu, sevdiklerinle beraber geçsin diliyorum.Herşeye rağmen kardeşimsin..... ![]() |
| | |
| | |