FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

Süpermeydanıma

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Süpermeydanıma" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı fikirlerini hiç sevmediğim arkadaşları bile özledim iyiki varsın süpermeydan ve yöneticileri.... sevgili"atmaca" beni özlediğini açıkça görüyorum valla bende. seni bile özledimmmm........."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-04-2008, 10:08 PM   #11
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: Süpermeydanıma

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
fikirlerini hiç sevmediğim arkadaşları bile özledim iyiki varsın süpermeydan ve yöneticileri....
sevgili"atmaca" beni özlediğini açıkça görüyorum valla bende. seni bile özledimmmm......
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 12-04-2008, 10:14 PM   #12
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Valla bende çok özledim güzel forumumu.
Şükür kavuşturana:)

Konu onairci tarafından (13-04-2008 Saat 03:59 PM ) değiştirilmiştir..
onairci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 13-04-2008, 03:40 PM   #13
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
doğangüneş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım SÜPERMEYDANIM benim iki gündür giremedim diye nasıl sinir oldum.Hayatımdaki yerin çok onemli süpermeydan ve buradaki arkadaşlarım.İşşallah birdaha bu talihsizlikler olmaz.Süpermeydana giremeyince bilgisayarımı bile açmanın anlamı yok benim için.İyiki varsın Süpermeydan...

Yüksel abi lütfen sitede daha böyle bi sitede bi sorun olmasın yoksa doğangüneş delirmek üzereydi artı bende öyle arkadaşıma yüklenmeyeyim hep neyse hep bi arada olmak çok güzel inşallah daha fazla uzak kalmayız ve yine hep beraber oluruz

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:46 PM .