![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Bahar geldi böyle oldu" başlıklı konu görüntüleniyor, "İlk defa bir bahar beni bu kadar etkiledi. Mutluluğuda hüznü de en yoğun halde yaşadığım dönemimdeyim sanırım. Karacaoğlan gibi hissediyorum kendimi. Her an aşık olacakcasına her an delicesine sevecekmiş gibi. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Bahar geldi böyle oldu İlk defa bir bahar beni bu kadar etkiledi. Mutluluğuda hüznü de en yoğun halde yaşadığım dönemimdeyim sanırım. Karacaoğlan gibi hissediyorum kendimi. Her an aşık olacakcasına her an delicesine sevecekmiş gibi. Neden bilmiyorum ama sadece hüzünlü ve romantik şeyler mutlu ediyor beni. Şiir bile yazıyorum zaman zaman. Hayırlısı olsun diyorum ne diyeyim ki.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bahar geldi böyle oldu Evet bencede hayırlısı olsun, aşıkda olursun sen yakında, ne güzel olur:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bahar geldi böyle oldu yok o kadar da değil bence :) öyle bişey olsa haberin olmaz mı zannediyorsun sen :D
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bahar geldi böyle oldu Olur, hatta dediğim gibi ilk benim haberim olur:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |