![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Flaş Haber Beylerbeyi Evlendiii...kutlarım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar forum arkadaşımız Beylerbeyi 2,5 günlük evli artık sade bir nikah töreniyle dünya evine giren arkadaşımızı ilk kutlayan ben olduğum için çok mutluyum.....Bu görevi banaverdiği içinde ayrıca teşekkür ederim....Genç çiftlere ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Flaş Haber Beylerbeyi Evlendiii...kutlarım Arkadaşlar forum arkadaşımız Beylerbeyi 2,5 günlük evli artık sade bir nikah töreniyle dünya evine giren arkadaşımızı ilk kutlayan ben olduğum için çok mutluyum.....Bu görevi banaverdiği içinde ayrıca teşekkür ederim....Genç çiftlere ömürboyu mutluluklar dilerim...Allah bir yastıkta kocatsın inşallahhhh...Aminnnn ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Flaş Haber Beylerbeyi Evlendiii...kutlarım Allah mesut bahtiyar etsin umarım çok mutlu olursun abi.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 8859 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Flaş Haber Beylerbeyi Evlendiii...kutlarım Gerçekten flaş haber, Allah çok mutlu etsin, hayırlı olsun..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 173 Rep: 17040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Flaş Haber Beylerbeyi Evlendiii...kutlarım tebrik ederim mutlu geçecek bir ömür diliyorum ikisine de
__________________ |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 124 Rep: 12210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Flaş Haber Beylerbeyi Evlendiii...kutlarım Demek ki söylediğini yaptın "beylerbeyi"....mutluluklar diliyorum.... |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Flaş Haber Beylerbeyi Evlendiii...kutlarım Mutluluğunuzun daim olması dileğiyle.. tebrikler... ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Flaş Haber Beylerbeyi Evlendiii...kutlarım Allah bir ömür boyu mutlu , sağlıklı ve huzurlu bir yaşam nasipetsin.Tebrikler Beylerbeyi
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Flaş Haber Beylerbeyi Evlendiii...kutlarım Şok oldum ama mutlu oldum. Allah mutlu etsin abimi
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Flaş Haber Beylerbeyi Evlendiii...kutlarım Allah(c.c)mes'ut etsin |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Flaş Haber Beylerbeyi Evlendiii...kutlarım Tebrik ederim abi ben eski(çısehe) yeni afrodıt mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah:)
__________________ Konu Affrodit tarafından (07-04-2008 Saat 01:45 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | |