![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "İyiki doğdun RABİA" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bugün, Forumumuzun aktif uyelerinden RABİA rumuzlu üyemizin doğum günüdür. Kendisini yeni yaşından dolayı kutluyoruz..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyiki doğdun RABİA Bugün, Forumumuzun aktif uyelerinden RABİA rumuzlu üyemizin doğum günüdür. Kendisini yeni yaşından dolayı kutluyoruz
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: İyiki doğdun RABİA Rabia kardeşim doğum günün kutlu mutlu olsun.. Nice yıllara.. sevgiler.. SGOR
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyiki doğdun RABİA Mutlu yıllar Rabia, iyiki doğdun.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyiki doğdun RABİA Doğum günün kutlu olsun rabia nice mutlu yıllara:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyiki doğdun RABİA doğum gününüz kutlu olsun.nice senelere. |
| | |
| | #7 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 327 Rep: 32306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyiki doğdun RABİA Nice senelerin seninle olması dileğiyle iyiki doğdun Rabia..
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #8 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 391 Rep: 38846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyiki doğdun RABİA Çok teşekkür ederim hepinize...Gerçekten de çok duygulandım...Hatırlanmak güzel şeymiş...
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |