![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Hoşgeldin Bay X" başlıklı konu görüntüleniyor, "3 aydır yoğun iş temposu yüzünden bizden ve SÜPERMEYDAN'dan ayrı kalan canım kardeşim Bay X en sonunda dondü aramıza.Hoşgeldin canım kardeşim benim.En kısa zamanda yanındayım haberin olsun....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldin Bay X 3 aydır yoğun iş temposu yüzünden bizden ve SÜPERMEYDAN'dan ayrı kalan canım kardeşim Bay X en sonunda dondü aramıza.Hoşgeldin canım kardeşim benim.En kısa zamanda yanındayım haberin olsun.. ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 128 Rep: 12653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X Bencede hoş gelmiş iyiki de gelmiş gerçi biz biraz kırgın ayrılmıştık ama olsun bendende kocaman bir hoş geldin....(kırgınlık yazdığım bir yazıyla alakalı idi) |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X Hoşgeldiniz denir mi? bilmem, çünki mekan ve kavram olarak sizlerin daha çok bulunduğu ve yetkili olduğunuz bu ortamdan bir süreliğine ayrı kaldıktan sonra dönmenize sevindiğimizi ve sizlerle konu ve yorumlarda karşılaşmanın hazzını özlediğimi bilmenizi veya hatırlamanızı isteyerek, merhabalar demek istedim. |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X Herkese teşekkürler sonunda yuvaya geri döndük uzunca bir süreden sonra ayrı kaldığım dönem içerisindeki eksiklikleri zaman kaybetmeden dolduracağıma kimsenin şüphesi olmasın!Kırgınlık yaşadığımız veya yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan problemleri yaşadığımız arkadaşlarımızda olmadı değil fakat tüm bunları aşmak için yeniden buradayım beni bir iki mesajla değerlendirmek yanlış beni tanıyan herkes bilir ve herkesle aynı mesafedeyim! Ayrıca ayrı kaldığım zaman zarfında bazı çürüyen meyveler olmuş şunu herkes bilsinki SuperMeydan koca bir ağaç çürüyen meyve veya dal olursa kesilir ve budanır ama bir gerçek varki bu ağaç sürekli ayakta kalır kimsenin yıkmaya gücü yetmez!
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X tekrar hoş geldin bay x |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X Ben yeni üyeyim sizinle daha önce karşılaşmadık bende hoş geldiniz demek istedim YENİDEN MERHABA aramıza tekrar hoş geldiniz...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X Kardeşim hoşgeldin aramıza tekrar..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X Sağolun arkadaşlar yeni üye ve yöneticilerimizin hoş ve sıcak karşılaması beni mutlu etti hepinizle daha yakından tanışıcaz!
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X Hoş geldin Bay X, seni tekrar aramızda görmek ne kadar güzel, tekrar ayrı kalmaman dileği ile, iyi forumlar.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X Teşekkürler onairci herkesin ayrı ayrı hoşgeldin demesi çok güzel iyi dileklerin için sağolasın!
| | |
| | |