![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Hoşgeldin Bay X" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hoşgeldin eski alfa yeni bayx :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X Hoşgeldin eski alfa yeni bayx :)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22720 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X hoşgeldin dostum :) özledim senle muhbet etmeyi yaa :D
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22720 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X Sağolasın bende senin gibi dostları özledim artık buradayım uzun bir süre seyahat ve ayrılık düşlemiyorum hepinize sıcak karşılama için bir kere daha teşekkür ediyorum...
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22720 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X Hoşbulduk Sevimli ve Güzel arkadaşım hepinizle tek tek mesajlaşmak istediğimden herkese ayrı ayrı yanıt veriyorum seninde siteden ayrı kaldığın dönemde yoğun bir şekilde sınavlara çalıştığının duyumunu aldım seni görmek sevindirici bu yoğun sınav maratonunu umarım en iyi şekilde atlatırsın sana başarılar diliyorum..
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hoşgeldin Bay X Bende yeni katılımcı üyelerinizden biriyim merhabalar diyorum hoşgeldiniz.... |
| | |
| | |