![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "SGOR'un doğumgünü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bugün Süpermeydan yoneticilerinden SGOR nickli arkadaşımızın doğumgünü.Süpermeydan yonetimi olarak doğumgününü kutlar,hayatında başarı,sağlık,mutluluk dileriz.İyiki doğdun SGOR..... Buda hediyen SGOR bizden sana......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugün Süpermeydan yoneticilerinden SGOR nickli arkadaşımızın doğumgünü.Süpermeydan yonetimi olarak doğumgününü kutlar,hayatında başarı,sağlık,mutluluk dileriz.İyiki doğdun SGOR..... ![]() ![]() Buda hediyen SGOR bizden sana...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü SGOR Dumgünün kutlu olsun tüm dileklerin gercek olsun. konyanın motordelisi en iyi motor senin olsun.şiir gibi oldu .
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü Nice yillara canim..Iyiki dogdun iyiki varsin herseyin gonlunce olmasi dilegiyle dogum gunun kutlu olsun...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü Doğum günüm kutlu olsun SGOR bu yaşının sana güzellikler getirmesi dileğiyle sevgiyle kal.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 296 Rep: 29490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü Beni yavaşlat Tanrım! Yüreğimin atışlarını düşüncemin sakinliğiyle rahatlat. Zamanın sonsuz görüntüsüyle hızımı azalt! Bana güncel kargaşanın ortasında, Tepelerin ölümsüz sakinliğini ver. Bir çiçeğe bakmayı, Eski bir dostla s bet etmeyi Ya da yeni bir dost edinmeyi, Yolunu kaybetmiş bir köpeği okşamayı, Ağ yapan bir örümceği izlemeyi, Bir çocuğa gülümsemeyi, İyi bir kitaptan birkaç satır okumayı -ve- Yarışın daima daha çok hız için olmadığını Anımsat her gün bana. Yavaşlat beni Tanrım! Bana ilham ver. Köklerimi, Yaşamın katlanılan değerler toprağının derinliğine göndermek, Kaderimdeki yıldızlara doğru -daha çok- Büyüyebilmek için... Yavaşlat beni Tanrım! Wilfred A. Peterson Biz ne kadar istesek de zaman yavaşlamıyor,akıp gidiyor.Akıp geçen her zamanın hayatında mutluluk kalıntıları bırakması dileğiyle...Nice mutlu yıllara...Hayırlı yaşa inşallah.
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü Nasıl sevindim anlatamam.. Çok teşekkür ederim.. Hediyeleriniz ve güzel duygusal dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim.. selam ve dua ile.. Dün ofisteki arkadaşlarım bir süpriz hazırlamışlar. Kareleri sizlerle paylaşmak istiyorum. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Motorumun rengini bile göremessin.. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü doğum gününüz kutlu olsun sgor.nice senelere. |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü iyiki doğdun sgor nice yıllara inş..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #9 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü Yolun yarısını geçtik şöyle bir doğumgünü kutlayamadık Kıskandım şimdi DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | |