FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

SGOR'un doğumgünü

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "SGOR'un doğumgünü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar yıldızlar gibidir,onları herzaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin....Bu gün beni göremesende bilkiiii yanındayım....Senin gibi bir dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.....Hayatın ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-03-2008, 12:43 AM   #21
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor
Cevap: SGOR'un doğumgünü

Arkadaşlar yıldızlar gibidir,onları herzaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin....Bu gün beni göremesende bilkiiii yanındayım....Senin gibi bir dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.....Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak oolmasını diliyorum....İyiki varsın iyiki dostumsun....Hep birlikte nice senelere.....İyiki doğdun canım.....Annen
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 27-03-2008, 12:46 AM   #22
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor

Alıntı:
guzin_abla´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar yıldızlar gibidir,onları herzaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin....Bu gün beni göremesende bilkiiii yanındayım....Senin gibi bir dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.....Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak oolmasını diliyorum....İyiki varsın iyiki dostumsun....Hep birlikte nice senelere.....İyiki doğdun canım.....Annen
Geçerdi Hep

Geçerdi hep
Pırıltılı kanunlar
Neves gecelerden
İhtimal buhranlı gecelerdi hep
Yüreğinde yalnızlığın tortusu
Vazoda yaseminler
Ufukta yağmur kuşları
Çözülmez bilmecelerdi hep
Ansızın dalar
Bir yorgunluğa uyanırdın
Güneş çekilmiştir bahçelerden
Lambalar çok erken yanmış
Aldatılmak korkusu
Sık sık bozulan yeminler
Enfarktüs kuşkuları
Sinsi bir kederdi hep
Zaman zaman düşündüğün
Aklına geldikçe güldüğün
Şan şeref ve ün
Beyhude şeylerdi hep

Atilla İlhan*********Buda çok küçük bir armağan benden sana .....
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 27-03-2008, 02:30 AM   #23
Aktif Uye

PAM.aRt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor
PAM.aRt - MSN üzeri Mesaj gönder

doğum günün kutlu olsun ......mutlu ol senelerce
PAM.aRt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 27-03-2008, 10:21 AM   #24
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

duygulanmamak elde değil çok teşekkürederim arkadaşlar..
Alt 11-04-2008, 12:50 PM   #25
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

ELAGÖZLÜM is on a distinguished road
Msnonline Cevap: SGOR'un doğumgünü

Doğum günün kutlu olsun.Nice güzel yıllara......................................
ELAGÖZLÜM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:59 AM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0