![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "SGOR'un doğumgünü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar yıldızlar gibidir,onları herzaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin....Bu gün beni göremesende bilkiiii yanındayım....Senin gibi bir dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.....Hayatın ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü Arkadaşlar yıldızlar gibidir,onları herzaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin....Bu gün beni göremesende bilkiiii yanındayım....Senin gibi bir dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.....Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak oolmasını diliyorum....İyiki varsın iyiki dostumsun....Hep birlikte nice senelere.....İyiki doğdun canım.....Annen |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü Alıntı:
Geçerdi hep Pırıltılı kanunlar Neves gecelerden İhtimal buhranlı gecelerdi hep Yüreğinde yalnızlığın tortusu Vazoda yaseminler Ufukta yağmur kuşları Çözülmez bilmecelerdi hep Ansızın dalar Bir yorgunluğa uyanırdın Güneş çekilmiştir bahçelerden Lambalar çok erken yanmış Aldatılmak korkusu Sık sık bozulan yeminler Enfarktüs kuşkuları Sinsi bir kederdi hep Zaman zaman düşündüğün Aklına geldikçe güldüğün Şan şeref ve ün Beyhude şeylerdi hep Atilla İlhan*********Buda çok küçük bir armağan benden sana ..... | |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü doğum günün kutlu olsun ......mutlu ol senelerce ![]() |
| | |
| | #24 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü duygulanmamak elde değil çok teşekkürederim arkadaşlar..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: ANTALYA
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Doğum günün kutlu olsun.Nice güzel yıllara...................................... |
| | |
| | |