![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "SGOR'un doğumgünü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yaşadığımız hayat sahnesinde rol arkadaşlarının gönlünce olması dilegiyle İYİKİ DOĞDUN ......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü ![]() Yaşadığımız hayat sahnesinde rol arkadaşlarının gönlünce olması dilegiyle İYİKİ DOĞDUN ...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü Canlarım ayrı ayrı teşekkürler.. Mutlu etmeyi başarıyorsunuz her zaman kalbim sizlerle.. Yüksel abi her zaman kutlarız lafta kalmaz benim söylediklerim. Nasipse inş. kutlarız merak etme sen günün birinde karşılaşacağız canlı olarak acısını çıkarırız inş. ![]() ![]() ![]()
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü ![]() Umarım herşey gönlünce olur iyiki doğdun..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü sevdiklerinizle birlikte nice mutlu yıllara... |
| | |
| | #15 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü Rabbim hayırlı ömürler ,yaşlar versin,sevdiklerinizle beraber,nice yıllara....doğum gününüz kutlu olsun. (hernekadar siz benim doğum günümde beni kutlamasanız da ) ![]() ![]() :Entusiasmado : |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü İyiki doğdun SGOR seninle tanışma fırsatımız olmadı uzun bir süredir sitede bulunamadığımdan dolayı bu vesileyle hem tanışmak hemde dogum gününü kutlamak istedim...Nice senelere SGOR!
__________________ |
| | |
| | #17 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü Teşekkürler kardeşim.. Alıntı:
çok teşekkürler kardeşim memnun oldum görüşmek üzere..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! | |
| | |
| | #18 | |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü Alıntı:
asla yaptığım şeyi gözünüze sokmak gibi bi çabam yok ,yanlış anlaşıldıysam özür dilerim,tekrar doğum gününüzü kutlarım iyi akşamlar :)) | |
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü İyiki doğdun SGOR, mutlu yıllar dilerim.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #20 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR'un doğumgünü Çok teşekkürler arkadaşlar..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | |