![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Ve Sen...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Ve sen..... Arsız duygularımı yok sayamıyorum ki bu aralar,ya ordayım ya burda,koyu bir gelgit içinde çalkalanıp duruyorum pervasızca,ayak sesleri hiç susmuyor beynimde,deli bir gürültünün sessizliğini bekliyorum kaderine razı gelmeyen berbat ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 173 Rep: 17040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ve Sen.... Ve sen..... Arsız duygularımı yok sayamıyorum ki bu aralar,ya ordayım ya burda,koyu bir gelgit içinde çalkalanıp duruyorum pervasızca,ayak sesleri hiç susmuyor beynimde,deli bir gürültünün sessizliğini bekliyorum kaderine razı gelmeyen berbat bir asilikle.....Her çırpınışta biraz daha mı batıyorum farkında değilim,sel vurup geçecek yakıp yıkıp ne varsa ve ben bana kalanların ardından farkına varacağım neresinde olduğumun bu batıklıkta...Bir tek gülümsemem kaldı dudaklarımda bozulmayan ve yorulmayan,ne varsa takıştırıp duruyorum ondan gayrısında kendimce,bir tek gülümsemem kaldı bana el değmemiş,korunaklı...Ve sen... Ah ! sen....aldın bütün hüznünü katıştırdın gülümsememe,bundandır sana öfkem,kızgınlığım,ben yorgun argın bir dere kenarında ıslık çalıp hayallere dalmayı düşledim sana gelene kadar,ve ıslığımda senin melodilerin olsun istedim,neşeli cıvıl cıvıl,akan suların sesinin karıştığı bir melodi......... Ve sen.....Ah! sen....içimi kanatan türküleri koydun önüme,çığlık çığlık ,ağlayan ağıtlar doldu kulaklarıma can hıraş,sen söyledin ben ağladım,ben söyledim sen ağladın,ve bir kuş uçarken direnemedi yorgunluğuna,bırakıp kanat çırpmayı sonsuzluğa mavi dedi...Şimdi her yanım yara bere,nereye elim değse sızılara selam ediyor ,gözlerimdeki yorgunluk korkutuyor çevremdeki herkesi,uğultuları sarıyor dört yanı,üzülmüş,yardıma hazır,timsahla akraba duygularla..Ben hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım bu berbat hayatın içinde bütün kahpeliklerine karşı,ben hiç bu kadar kaçmamıştım kendimden koşar adım,ben hiç bu kadar hızlı düşmemiştim çıkmayı başardığım o heybetli yükseklikten....Ve sen...Ah! sen....hiç bu kadar eksilmemiştin birileri vurup kapıyı çıktığında....Ve sen Ah! sen....hiç bu kadar üşümemiştin odaların çıplaklığında,şimdi her yer mahşer yeridir bizim için,artık her yer kuytu bir orman,ne sen sen olalı bu kadar yalnız,nede ben ben olalım bu kadar kalabalığız kendi çaresizliğimizde........... alıntı
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ve Sen.... Ve sen! Ah sen! sen varya blueice bu akşam beni mest ettin canım teşekkürler.....Harika paylaşımlar senin ruhunda benim gibi duygusal hissediyorum bunu..... |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 173 Rep: 17040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: seni anlatmamı isteselerdi Benden, seni anlatmami isteselerdi, bir yurek anlatirdim icimde koskocaman bir dunya, dunyada kocaman bir fener ve sevgi ile yolu aydinlatan. Deselerdi yaz onu; yazardim en guzel siirleri dilsiz istekleri dipsiz kuyu sarnıclarinda yuvarlanan asklari. Yazardim parmaklarim morarincaya kadar yazardim, yuregim yorulup duruluncaya kadar. Deselerdi ciz onu; cizerdim dunyayi, dunya her tarafi yediveren gulleri yedi renk acan, en mevsimsiz ciceklerin actigi nakisli oyali ozenli bir dunya ve korkardim kendi cizdigim dunyaya dokunmaya, korkardim ciceklerin yapraklarin solmasindan. Deselerdi kim O? O derdim o iste yureginde deryalari tasiyipta tek bir dunyaliya konusamayan, o sinirsiz sevgi deryasinda yelken acip giderken sevgisini utangac kisiligine gomen biri idi. Ve O derdim; Beni sabahlara kadar kendisini dusunmek zorunda birakan insafsizin biri. O konussa yuregindeki alli tebessumlerde kaybolurdum, konussa yanmadan yikilmadan sondururdu beni derdim. O;ki benim basimi donduren, gormedigim kadar ozledigim, ozledigim kadar dokunamadigim, dokunamadigim kadar urkek... Ve O derdim; Yasayipta yitirdigim degil yasamayipta bilmek istedigim, konusmasini bekledigim,hasretlendigim, hasreti ile eridigim, yanimda iken bile ozledigim, gittigi yolu kiskandigim, aydinlik gunlerimi aradigim. O derdim... alıntı
__________________ |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 173 Rep: 17040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sana verdiğim aşkımı alıp gidiyorum Özgürlükse istediğin özgürsün artık, sana taktığım prangaları kaldırıyorum bu saniye ile..Mutluluksa istediğin, mutsuzluğun olarak çıkıyorum hayatından, Heyecansa eğer yaşamak istediğin alıyorum sana veremediğim heyecanları, Gülmekse hasret kaldığın sabitlemeyi bir türlü beceremediğim gülüşümü bir hüzzam gibi ağlamaya çevirerek çıkıyorum hayatından.Özelim kalmadı diyorsan özel olmamamı yadırgamadan, lanet özelliklerime isyan ederek gidiyorum. Gitmeliyim çünkü senin gitmene dayanamam ben,hani derdin ya bana�sen hiç gelmedinki, çünkü aklın hep gitmelerde� evet sana ben hiç gelmedim.Nedenmi?.Ben hep seninleydim, hep senin yanındaydım,bir çağırma mesafesinde tek sana koştum ben Tek sana uzandı bu eller, tek sana baktı bu gözler,hep sana konuştu bu dil, hep senin için attı bu kalp.. Ne zaman canım sıkılsa ne zaman çaresiz ve yalnız kalsam;hep sen gelirdin aklıma, sen atardın kalbimde, sen akardın damarlarımda,sabahları düşen çiğ taneleri gibiydi , okyanuslar kadar engin ve yeşildi gözlerin.Atardım kendimi sorgusuz sualsiz o dehlizlere huzuru bulurdum anne rahminden yeni doğmuş çocuklar gibi günahsız ve tasasız.. Bir papatya görsem sen gelirdin aklıma çünkü sende bir papatyaydın benim için bahar hazanlarında kırlarda açan alımlı ve narin,ürkek ve kendine güvenen, misler gibi kokan, ılık bahar akşamlarının rüzgarlarında çaresizce sallanan, utanınca da başına öne eğecek kadar mağrur ve sen çok severdin papatyaları..Çünkü sen sevmezdin herkesin sevdiğini, görmezdin sen herkesin gördüğünü, bilmezdin herkesin bildiğini, sen özel şeylere aşıktın..Ama hayatındaki tek sıradan nesne bendim..Yadırgamadım bunu biliyormusun?Ben sende kendimi hep özel hissettim, sıradan değilim derdim onun gözünde kendi kendime..üzülmüyorumda biliyormusun?o anları yaşamak bile tarifi imkansızlarımın arasında benim için çünki.. Sana artık kızamıyorum belkide kızmak istemiyorum, yavaş yavaş inanmaya başladım kızmanın, kırılmanın bana hak olmadığına çünkü elimde hiç somut birşeyler olmadı....Sana her kızdığımda her kırıldığımda beceremedim ben yüzüme gözüme bulaştırdım..Ama olsun üzülmüyorum biliyormusun?ya becerseydim, ya kalbini kırsaydım ne geçecekti ki elime her zaman olduğu gibi üzülmekten başka.. Gidiyorum çıkıyorum hayatından, gökyüzüne savrulan sigarının dumanı gibi, kopuyorum hayatından kendini rüzgara kaptırmış yapraklar misali, hayat herşeye rağmen devam ediyor diyerek, ekmek parası için gurbete giden gurbetçiler farzı mahali,Ben olamamışlığın acısını yaşanlardanım� arkama dönüp bakamam� diyememişlerdenim..Gözlerimden akan yaşlara,içimde patlayan volkanlara, boğazımda düğümlenen yumruya ve içimde kalan uhteye inat bu makuz talihimi yenmek pahasına arkama dönüp bakmadan gidiyorum... Ve yaşanmış harika yılların ebedi hatırasına hakkım olduğuna inandığım sende olan ve sana verdiğim aşkımı alıp gidiyorum Alıntıdır
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sana verdiğim aşkımı alıp gidiyorum blueice inan bittim ne bunlar yaaa . |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 173 Rep: 17040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ve Sen.... ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Ve Sen.... bende çok begendin ellerine sağlık ... gerçekten mükemmeldi yazacak kelime bulamıyorum... |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 173 Rep: 17040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ve Sen.... ![]() Ve Sen Gidiyorsun; Bu koca şehrin suskunluğunu, çırpınışlarını, sessiz ve derinden çığlıklarını, haykırışlarını, kalp sancılarını arkanda öksüzce ve yetim bırakarak.. Ve Sen Gidiyorsun; Rüzgarların saçlarını savurmasına aldırmadan, ıslak caddelerinin ayaklarını kaydırmasına bakmadan, çakan şimşeklerin korktucu gürültüsünden korkmadan… Ve Sen Gidiyorsun; Kimselere hesap vermeden ve kimselere hesap sormadan, öylece sessizliği kendine gard alarak… Ve Sen Gidiyorsun; Çantanı koluna takarak, yüreğini kaldırım köşesine atarak ve mevsimleri birbirine katarak… Ve SeN Gidiyorsun; Yüzüme bile bakmadan, bana bir veda bile etmeden, haberler bile salmadan ve kaldırımlara attığın yüreğini bile bana bırakmadan… Ve Sen Gidiyorsun; Ama ben gittiğini bile bilmiyorum, seni bekliyorum ha geldi, ha gelecek diyorum baş ucuma ama sen lanet olasıca tıkanıp kaldığım bu hastenenin kapısına bile uğramıyorsun… Ve sen gidiyorsun; Kuşlar uğramıyor artık penceremin yanına, rüzgar esmiyor da getirmiyor kokunu daha…Anlıyorum o dakika ters bir şey olduğunu da ben yine de tüm sukunetimle seni bekliyorum işte… Ve Sen Gidiyorsun; Bir postacı geliyor yanıma, başını eğmiş ” geçmiş olsun, size bir mektup var” diyor, seviniyorum, buruk bir ifadeyle gülümseyip “artık ben gideyim” diyor… Ve Sen Gidiyorsun; Mektubu açıyorum binbir sabırızlıkla, önce mektubu alıyorum elime, sonra ise yatağıma düşen yüzüğünü… Anlam veremiyorum ve mektubu okuyorum tüm şaşkınlığımla… Ve Sen Gidiyorsun; Giderken de bana hatıra olarak sadece bu sayfada ki kahrolasıca sözleri bırakıyorsun… Bitti diyorsun ne kadar da kolay diyorsun, bu gidişinin hastalığımdan kaynaklanmadığını söylüyorsun, ne peki onu bile sormama izin vermiyorsun.. Ve Sen Gidiyorsun; Kuşlar konuyor penceremin yanına nemli gözlerle bana bakıyorlar, pencereye çıkıyorum ölümüne de olsa bu kalkışım ama ben aldırmıyorum…İşte o anda seni görüyorum hastanenin önündeki cadde de… Ve Sen Gidiyorsun; Onca çırpınışlarıma, “SENİ SEVİYORUM” demelerime ve gözyaşlarımı dökmeme rağmen arkana bir an olsun bakmadan gidiyorsun işte… Ve Ben Gidiyorum; Bu çivisi çıkmış dünyayı sana bırakarak, beddularımı üzerinde tutarak ve son nefesimde bile olsa “SENİ SEVİYORUM” diyerek gidiyorum işte, gidiyorum…. VE Sen Gidiyorsun…. Ve Ben Gidiyorum… vazgeçtimsenden alıntı
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 76 ![]() | Cevap: Ve Sen.... bence harikaaa çok çalışkan bi bayan tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr :))) |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ve Sen.... Harikasın canımbenim çok duygusal takılıyorsun bu ara hayırdır bakalımmm ablacığa söyle neler oluyorr.... |
| | |
| | |