![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Tüm üyelere.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaslar biliyorsunuz ki ÖSS'ye hazırlananlardan biriyim bende forumda ve sınava sadece 3ay kaldı :( bu nedenle ailem derslerime daha cok odaklanmam icin bilgisayarımı satıp interneti kapattırcak :( bu nedenle artık ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Tüm üyelere.. Arkadaslar biliyorsunuz ki ÖSS'ye hazırlananlardan biriyim bende forumda ve sınava sadece 3ay kaldı :( bu nedenle ailem derslerime daha cok odaklanmam icin bilgisayarımı satıp interneti kapattırcak :( bu nedenle artık 3ay boyunca görüsemicez :( kendinize cok iyi bakın yeterince calısıcam ve dualarınızda benimle olsun..Hepinizi çok seviyorum..Sağlıcakla kalın...Sheytan |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tüm üyelere.. yapmaya bu foruma renk katan brırıydın uzuldum harbıden basarılar sheytan 3 ay sonra gorusuruz ![]() |
| | |
| | #4 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 422 Rep: 41289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tüm üyelere.. Sen çalış,kazan güzelim biz buralardayız canım.Süpermeydan ailesi olarak arkandayız güzelim.İşşallah kazanıp geliceksin buralara...Allah zihin açıklığı versin,işşallah istedin bolümü kazanırsın arkadaşım.ÇooK çok başarılar sheytancım.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tüm üyelere.. ÖSS'de başarılar dilerim, sınavından sonra hepimiz seni burada bekliyoruz, sen sınavını kazandığında görüşürüz, İnş. kazanırsın ve istediğin Üniversiye gidebilirsin, başarılar dilerim.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: uzay
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1317 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tüm üyelere.. supermeydan'ın bir numaralı güzeli:)Allah muvaffak etsin,gönlüne göre versin. |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Tüm üyelere.. Allah yardımcın olsun başarılar..
__________________ Motorumun rengini bile göremessin.. |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Tüm üyelere.. allah'a emanetsin sana hayatta başarılar diliyorum 3 ay sonra görüşmek dileğiyle hoşçakal. |
| | |
| | #9 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tüm üyelere.. Alıntı:
E Tabi supermeydan birinci güzeline bir bilgisayar bile alamadık ,ailen haklı :) Şaka bir tarafa Derslerine çalışacak iyibir üniversiteyi kazanacaksın. ileride geleceğine ,kariyerine engel olmak asla istemeyiz değilmi arkadaşlar? Şunu hiç unutma başarının anahtarı çalışmaktır Ne benim ne forumdaki diger arkadaslarının sana faydası dokunmaz (yani herşey biryere kadar) Hayatına sen yön vereceksin,kendin için en iyi olanı sen düşünecek ve uygulayacaksın. Galiba annen gibi konuşmaya başladım :) 3 ay sonra bekliyorum ona göre, yoksa başka bir güzel seçeriz haberin olsun
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #10 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tüm üyelere.. Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | |