FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

özel mesaj

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "özel mesaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SGOR ´isimli üyeden Alıntı yazık güzelim bir topic mafolmuş sorunlarınızı yorumlardan güç gösterisi yapmak yerine birbirinize PM atarak halledebilirdiniz.. Alıntı: YukseLL ´isimli üyeden Alıntı Dostluk aşka dönüşürmü bilmem ama ..."

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-03-2008, 08:14 PM   #1
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek
özel mesaj

Alıntı:
SGOR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yazık güzelim bir topic mafolmuş
sorunlarınızı yorumlardan güç gösterisi yapmak yerine birbirinize PM atarak halledebilirdiniz..
Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostluk aşka dönüşürmü bilmem ama Buyuk kavgalardan buyuk dostluklar çıktıgına çok şahit oldum.
Eğer istemediğiniz bir uyeden rahatsız edici ozel mesaj alıyorsanız o uyeyi yasaklı listenize eklemek sorunu cözer .Yasaklı listenizdeki uyeler size ozelden mesaj atamayacağı gibi o uyenin foruma yazdığı mesajlarda size gözükmeyecektir.

iyi forumlar.
ınsanlarrı baskalarına sıkayet etmek yerıne yukarda yazılanları uygulamak daha ınsancıl bı davranıs olacaktır bazı uyeler benım ozel mesajlarımdan rahatsız oluomus bunlardan bırıde kaos mus senınle ne zman muabbet ettıhımı bıle bılmıorum kaos hanım herkesn bı gururu var beni gıdıp sıkayet etmıssın sana ne gıbi bır rahatszlk verdım acıklada herkes duysun dger sıkayet edenlerı bılmıorum ben sgor un yalancsyım henus kendsı tarafndan b acklama gelmedı
eger baska rahatsz olanlar varsa ne gıbı rahatsz edıc mesjlar atthmı burdan duyurabılırler ıı forumlar
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 02-03-2008, 08:48 PM   #2
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor
Cevap: özel mesaj

:Toprak seninle anlaşamıyoruz bu bir gerçek bir çok defa tartışmalarımıza arkadaşlarda şahit oldu özellikle en son tartışmamızda ikimizde dozu biraz artırdık sonra sen bana özelden mesaj attın ve pişman olduğunu söyledin artı eğer istersem benimle dost olmak istediğini yazdın bende bir daha böyle şeyler söylememek şartıyla ok dedim inş dostluğumuz çokk uzun süreli olur tabiki bu seninle her zaman süt liman olacaz anl***** gelmez çünkü sen bana sataşmayı kendine ilke edindin aman ne olur bir daha sataşırken dozonu iyi ayarla çünkü artık tartışmak istemiyorum..

Konu Selinamm tarafından (02-03-2008 Saat 09:03 PM ) değiştirilmiştir..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 02-03-2008, 08:59 PM   #3
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor

şikayet niteliğinde bişi diildi..demekki o kadar çok kişiye özelden msj atıosun ki kime ne attığını unutuosun..keşke msjları silemmiş olsaydım da burda paylaşsaydım..msn istedin..bunda kötü bi niyet yok belki ama ben de sana aynen şöle söledim..erkek arkım olduğu için böle bişiin hoş olmayacağını söledim..kusura bakma dedim..erkek arkadaşına niye karıştırdın ki benim de kız arkadaşım duymadan kapatalım bu konuyu dedin..ben yine de seni kırmak istemezdim bu kişisel bi düşünce dedim..sen uzattıkça uzattın..daha sonra gördüğüm başlıklarda herkese karşı bi ilgi bi alaka..bunlar da ilgilendirmio beni..orda yazılan başlıkta ben de yazıodum..konu saçma yerlere gitmiş ama senden şikayet sözkonusuydu ben de konuyla alaklı olmadığı için yetkili kişiye özelden msj attım..konu değerlendirilsin diye..nese sen benden özür diledin ben de önemli diil dedim..bu konuyu bi daha burda açıp neden ayrıntıya girdin anlamadım..nese benim için farketmez..hala konu sensin ben diilim...
Alt 02-03-2008, 09:07 PM   #4
Uye

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

en sevdıhımın uzerne yemın ederımkı bu forumdan en fazla 5 6 kısyle ozel mesaj dan konusmusumdur senınlede sadece bır kez mesajlastık konu neydı hatırlamıorum o gunden sonra da msj atmadım sana bır ınsanın bır ınsanı rahatsız etmesı ıcın her gun sureklı msj atması gereklıdır galıba ben bole bıse yaptım mı sn kaos cavaplarmısın herkes duysun artı ustelık ustunden bır ıkı ay gectı bu konunun nıye bu konuyu acma gereksınımı duydun anlamadım benım baskalarına olan alakamdan sanane onuda hıc anlamıs degılım sırf bu konu yuzunden ıkı gundur uyku proplemı yasıorum
Alt 02-03-2008, 09:15 PM   #5
Uye

SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor

ya arkadaşım ben çıkıp herkese toprak81 beni rahatsız edio mu dedim yaa..bana sürekli msj atıosun mu dedim..ben sana ne dedim sen benden özür diledin ben de önemli diil dedim kapattık..başkalarıyla olan alaknın beni ilgilendirmediğini bi önceki msjımda belirttim..ben kimseye senden şikayetçi olmadım..seni tanımam etmem..sadece orda şikayet konusu sendin ve ben de başıma gelen şeyi anlattım..sgor da açıklamasını yapar..sürekli beni rahatsız edio gibi bişi de sölemedim..bi kere böle bişi oldu dedim..şöle konuların içine girmekten de nefret ediorum ya..2 gün önce yine msj attın seni rahatsız etmişim öle bişi hatırlamıorum ama yine de kusura bakma öle bişi olduysa dedin ben de sana hatırlattım o zaman da demiştim şimdi de diorum önemli diil dedim..bu konu 2 kez gündeme geldi her seferinde de önemli diil diorum..eğer derdin insanlara seslenmekse söleyim ben arkadaşlar ben topraktan şikayetçi falan diilim..umarım uyku düzenin yerine gelir şimdi...
Alt 02-03-2008, 09:16 PM   #6
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
toprak81´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
en sevdıhımın uzerne yemın ederımkı bu forumdan en fazla 5 6 kısyle ozel mesaj dan konusmusumdur senınlede sadece bır kez mesajlastık konu neydı hatırlamıorum o gunden sonra da msj atmadım sana bır ınsanın bır ınsanı rahatsız etmesı ıcın her gun sureklı msj atması gereklıdır galıba ben bole bıse yaptım mı sn kaos cavaplarmısın herkes duysun artı ustelık ustunden bır ıkı ay gectı bu konunun nıye bu konuyu acma gereksınımı duydun anlamadım benım baskalarına olan alakamdan sanane onuda hıc anlamıs degılım sırf bu konu yuzunden ıkı gundur uyku proplemı yasıorum
bence abartmana gerek yok toprak yanii uykularından bahsediyorum ;)

buarada toprak81 üyeliğinin ilk günlerinde epey takılıyordu buraya sonra bi kopukluk oldu bu yüzden çok yakından olmasada kısmen konulara attıgı mesajlardan tanıyorum kendisini sululuğu sadece makara olsun diyedir,komikliği biraz fazla seviyor bazen aşırıya kacsada..
sheytan isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 02-03-2008, 09:25 PM   #7
Uye

Alıntı:
kAoSs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaşım ben çıkıp herkese toprak81 beni rahatsız edio mu dedim yaa..bana sürekli msj atıosun mu dedim..ben sana ne dedim sen benden özür diledin ben de önemli diil dedim kapattık..başkalarıyla olan alaknın beni ilgilendirmediğini bi önceki msjımda belirttim..ben kimseye senden şikayetçi olmadım..seni tanımam etmem..sadece orda şikayet konusu sendin ve ben de başıma gelen şeyi anlattım..sgor da açıklamasını yapar..sürekli beni rahatsız edio gibi bişi de sölemedim..bi kere böle bişi oldu dedim..şöle konuların içine girmekten de nefret ediorum ya..2 gün önce yine msj attın seni rahatsız etmişim öle bişi hatırlamıorum ama yine de kusura bakma öle bişi olduysa dedin ben de sana hatırlattım o zaman da demiştim şimdi de diorum önemli diil dedim..bu konu 2 kez gündeme geldi her seferinde de önemli diil diorum..eğer derdin insanlara seslenmekse söleyim ben arkadaşlar ben topraktan şikayetçi falan diilim..umarım uyku düzenin yerine gelir şimdi...
ben senden mecaz anlamda ozur dıledım sen anlamamıssın anlıycan dılde soyluorum sana sn kaos ben senden ozur dılemedım cunku ozur dılıycek bıse yapmadım sana karsı bu konuyu soledıhın kısıler rahatsız olduhunu sanmıs artık nasıl anlattısysan bende senın sayende uyarı msj ı aldım neyse bosver ben bıraz bıra ıcıp kendıme gelım
uyku dusenıme gelınce bu gece bellı olur bı dahakı sefere ınsanlar hakkında yorumlarına dıkaat edersen ve sorunlarını o kısılerle cozersen daha ıyı olur sn kaos
son bı ılave daha yapıyım bu sıteden ıkı uc kısıyle fıkırlerı ve yazdıkları ılgınc gelen ıkı uc kısıyle gorusuorum msn e davet etmekle bara dıscoya davet etmek farklıdır heralde tabıkıde anlayana

Konu toprak81 tarafından (02-03-2008 Saat 09:28 PM ) değiştirilmiştir..
Alt 02-03-2008, 09:30 PM   #8
Uye

SUPERMEYDAN

ya burda tek suçlu konumunda kaldım ona uyuz oluorum şu an..toprakcım sayın arkadaşım bu konu selinamla ikiniz arasında patlak verdi..benim şikayetim üstüne sana bişi gelmedi..ben sgor a sölediimde zaten kendisine bi uyarıda bulunulcak dedi bana..nese yaa..tavsiyelerin için saol..büyüğümsün..yanlış anlaşılma olmuş o zaman..hala da tekrar ediorum ben kimseye senin hakkında kötü bişi sölemedim..aynen aktardım..nese hakkaten uzatmak istemiorum..sen haklısın ben yanlış anlamışım arkadaşım..ii forumlar sana...
Alt 02-03-2008, 09:33 PM   #9
Uye

bazı ınsanlar ac kalır sokaklarda kalır ama gururuyla yasar.bır ınsanın herseyıyle oyna ama gurur cık
Alt 02-03-2008, 09:34 PM   #10
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

toprak81 rumuzlu üye YükseLL abi bu konuya açıklık getirip,yorumunu yazıp,konuyu kapatmıştı.Niye açıyorsun aynı konuyu tekrar.Forum içinde anlaşmazlık,hakaret olmadığı sürece süpermeydan forumunu sizin ozel mesajlarınızda yaşadıklarınız ilgilendirmez.Gerekli açıklamayı yapmıştı YükseLL abi.Ama aynı konuyu tekrar tekrar foruma taşıyıp diğer üyeleri rahatsız etmeye hakkınız yok.Lütfen bu konuyu burada kapatın artık.Teşekkürler.

YükseLL abinin gerekli açıklamayı yaptığı yorumlar.İstersenin tekrar okuyun.Unutmuşunuz anlaşılan..toprak81 konuyuda uzatma artık!!
toprak81 nickliüye hakkında!!
Dostluk aşka dönüşürmü ?

KONU KAPATILMIŞTIR

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:32 AM .