![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "özel mesaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: SGOR ´isimli üyeden Alıntı yazık güzelim bir topic mafolmuş sorunlarınızı yorumlardan güç gösterisi yapmak yerine birbirinize PM atarak halledebilirdiniz.. Alıntı: YukseLL ´isimli üyeden Alıntı Dostluk aşka dönüşürmü bilmem ama ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | özel mesaj Alıntı:
Alıntı:
eger baska rahatsz olanlar varsa ne gıbı rahatsz edıc mesjlar atthmı burdan duyurabılırler ıı forumlar | ||
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: özel mesaj :Toprak seninle anlaşamıyoruz bu bir gerçek bir çok defa tartışmalarımıza arkadaşlarda şahit oldu özellikle en son tartışmamızda ikimizde dozu biraz artırdık sonra sen bana özelden mesaj attın ve pişman olduğunu söyledin artı eğer istersem benimle dost olmak istediğini yazdın bende bir daha böyle şeyler söylememek şartıyla ok dedim inş dostluğumuz çokk uzun süreli olur tabiki bu seninle her zaman süt liman olacaz anl***** gelmez çünkü sen bana sataşmayı kendine ilke edindin aman ne olur bir daha sataşırken dozonu iyi ayarla çünkü artık tartışmak istemiyorum.. Konu Selinamm tarafından (02-03-2008 Saat 09:03 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: özel mesaj şikayet niteliğinde bişi diildi..demekki o kadar çok kişiye özelden msj atıosun ki kime ne attığını unutuosun..keşke msjları silemmiş olsaydım da burda paylaşsaydım..msn istedin..bunda kötü bi niyet yok belki ama ben de sana aynen şöle söledim..erkek arkım olduğu için böle bişiin hoş olmayacağını söledim..kusura bakma dedim..erkek arkadaşına niye karıştırdın ki benim de kız arkadaşım duymadan kapatalım bu konuyu dedin..ben yine de seni kırmak istemezdim bu kişisel bi düşünce dedim..sen uzattıkça uzattın..daha sonra gördüğüm başlıklarda herkese karşı bi ilgi bi alaka..bunlar da ilgilendirmio beni..orda yazılan başlıkta ben de yazıodum..konu saçma yerlere gitmiş ama senden şikayet sözkonusuydu ben de konuyla alaklı olmadığı için yetkili kişiye özelden msj attım..konu değerlendirilsin diye..nese sen benden özür diledin ben de önemli diil dedim..bu konuyu bi daha burda açıp neden ayrıntıya girdin anlamadım..nese benim için farketmez..hala konu sensin ben diilim...
__________________ living is easy with eyes closed... |
| |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: özel mesaj en sevdıhımın uzerne yemın ederımkı bu forumdan en fazla 5 6 kısyle ozel mesaj dan konusmusumdur senınlede sadece bır kez mesajlastık konu neydı hatırlamıorum o gunden sonra da msj atmadım sana bır ınsanın bır ınsanı rahatsız etmesı ıcın her gun sureklı msj atması gereklıdır galıba ben bole bıse yaptım mı sn kaos cavaplarmısın herkes duysun artı ustelık ustunden bır ıkı ay gectı bu konunun nıye bu konuyu acma gereksınımı duydun anlamadım benım baskalarına olan alakamdan sanane onuda hıc anlamıs degılım sırf bu konu yuzunden ıkı gundur uyku proplemı yasıorum |
| |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: özel mesaj ya arkadaşım ben çıkıp herkese toprak81 beni rahatsız edio mu dedim yaa..bana sürekli msj atıosun mu dedim..ben sana ne dedim sen benden özür diledin ben de önemli diil dedim kapattık..başkalarıyla olan alaknın beni ilgilendirmediğini bi önceki msjımda belirttim..ben kimseye senden şikayetçi olmadım..seni tanımam etmem..sadece orda şikayet konusu sendin ve ben de başıma gelen şeyi anlattım..sgor da açıklamasını yapar..sürekli beni rahatsız edio gibi bişi de sölemedim..bi kere böle bişi oldu dedim..şöle konuların içine girmekten de nefret ediorum ya..2 gün önce yine msj attın seni rahatsız etmişim öle bişi hatırlamıorum ama yine de kusura bakma öle bişi olduysa dedin ben de sana hatırlattım o zaman da demiştim şimdi de diorum önemli diil dedim..bu konu 2 kez gündeme geldi her seferinde de önemli diil diorum..eğer derdin insanlara seslenmekse söleyim ben arkadaşlar ben topraktan şikayetçi falan diilim..umarım uyku düzenin yerine gelir şimdi...
| |
| | #6 | |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: özel mesaj Alıntı:
buarada toprak81 üyeliğinin ilk günlerinde epey takılıyordu buraya sonra bi kopukluk oldu bu yüzden çok yakından olmasada kısmen konulara attıgı mesajlardan tanıyorum kendisini sululuğu sadece makara olsun diyedir,komikliği biraz fazla seviyor bazen aşırıya kacsada.. | |
| |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: özel mesaj Alıntı:
![]() uyku dusenıme gelınce bu gece bellı olur bı dahakı sefere ınsanlar hakkında yorumlarına dıkaat edersen ve sorunlarını o kısılerle cozersen daha ıyı olur sn kaosson bı ılave daha yapıyım bu sıteden ıkı uc kısıyle fıkırlerı ve yazdıkları ılgınc gelen ıkı uc kısıyle gorusuorum msn e davet etmekle bara dıscoya davet etmek farklıdır heralde tabıkıde anlayana Konu toprak81 tarafından (02-03-2008 Saat 09:28 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: özel mesaj ya burda tek suçlu konumunda kaldım ona uyuz oluorum şu an..toprakcım sayın arkadaşım bu konu selinamla ikiniz arasında patlak verdi..benim şikayetim üstüne sana bişi gelmedi..ben sgor a sölediimde zaten kendisine bi uyarıda bulunulcak dedi bana..nese yaa..tavsiyelerin için saol..büyüğümsün..yanlış anlaşılma olmuş o zaman..hala da tekrar ediorum ben kimseye senin hakkında kötü bişi sölemedim..aynen aktardım..nese hakkaten uzatmak istemiorum..sen haklısın ben yanlış anlamışım arkadaşım..ii forumlar sana...
| |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: özel mesaj bazı ınsanlar ac kalır sokaklarda kalır ama gururuyla yasar.bır ınsanın herseyıyle oyna ama gurur cık |
| |
| | #10 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: özel mesaj toprak81 rumuzlu üye YükseLL abi bu konuya açıklık getirip,yorumunu yazıp,konuyu kapatmıştı.Niye açıyorsun aynı konuyu tekrar.Forum içinde anlaşmazlık,hakaret olmadığı sürece süpermeydan forumunu sizin ozel mesajlarınızda yaşadıklarınız ilgilendirmez.Gerekli açıklamayı yapmıştı YükseLL abi.Ama aynı konuyu tekrar tekrar foruma taşıyıp diğer üyeleri rahatsız etmeye hakkınız yok.Lütfen bu konuyu burada kapatın artık.Teşekkürler. YükseLL abinin gerekli açıklamayı yaptığı yorumlar.İstersenin tekrar okuyun.Unutmuşunuz anlaşılan..toprak81 konuyuda uzatma artık!! toprak81 nickliüye hakkında!! Dostluk aşka dönüşürmü ? KONU KAPATILMIŞTIR
__________________ |
| |
| | |