![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Şoktayım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bugün inanılmaz şoktayım arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim... Sabah işyerine giderken bi genç kızla erkek arkadaşının tartıştığını gördüm baya bi hararetli tartışıyolardı çocuk kıza sen utanmazssın hadi itiraf etsene yaptıklarını falan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 338 Rep: 33441 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şoktayım Bugün inanılmaz şoktayım arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim... Sabah işyerine giderken bi genç kızla erkek arkadaşının tartıştığını gördüm baya bi hararetli tartışıyolardı çocuk kıza sen utanmazssın hadi itiraf etsene yaptıklarını falan diye çıkışıyodu.Neyse ben işyerine geldim aradan 10 dk geçti bi inleme sesi iş arkadaşıma bi bak ne oluyo dedim baktıki gördüğüm o kız çığlıklar atıyo erkek arkadaşı sus falan diyo neyse biz yanlarına gittik ne oluyo su getirelimmi dedim getirin dedi çocuk ben konu ne niye ağlıyo dedim çocuk bana bişey yok azcık beni boynuzladıda dedi:) çık çık kız daha çok cırlamaya başladı sinir krizi geçirdi azı burnu kan içindeydi kızı işyerime içeri aldık kolonya su vs veriyoruz yok nafile hala bağırıyo,erkek arkadaşı diyoki neağlıyon hem beni boynuzluyon hemde ne ağlıyon diye kızdaha beter oldu çocuğa ben bağırdım ya görmüyomusun halini konuşma şimdi sus mümkünse diye! neyse bütün millet toplandı polis herkes kadınlar kızı yatıştırmaya çalışıyo ben biyandan (ambulansı aradık sinir krizi geçiren için gelmiyomuş)kıza sus sakin ol dedikçe ben öyle bişey yapmadım diye ağlıyo parçalıyo kendini.Sonunda dayanamadım ya kendine gel dedim bi erkek için düştüğün duruma bak dedim sen kendinden eminsen sorun yok bi genç kızssın yarınbugün neden bunları yaptım diye değermiydi diye kendi kendini yiyceksin azkendine gel güçlü ol dedim.Baktım kız sustu ve kıza dedilerki şikayetçimisin seni emniyete götürelim dediler evet şikayetçiyim ben haklıyım dedi ve çıkıp gittiler. Arkadaşlar bağırma sesi hala kulaklarımda baya gerildim sabah sabah epey bi macera yaşadım diyebirim.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şoktayım Alıntı:
Ahhhh ahhh canım benim sabah sabah neler yaşamış benim güzelim ama yazıkki bu olaylar kahrolsunki birde benim memleketimde çok yaşanıyor neden ,niye böyle bize ne oluyor o kadar dünya meselesi varken konuya bakarmısın ve bu olayın akabinde umarım daha öncede yaşananlar gibi bir facia gündeme gelmez inan gazete okumaya korkuyorum yaaaaa beş haberden biri Samsun da mutlaka çok çirkin bir olay üzülüyor ve kınıyorum ister istemez be kızım şimdi o kız belki bir lise belkide nereden geldi kim bilir bir üni.... öğrencisi yazık değilmi bu olayın ardından belki çok ağır bir bedel ödeyecek bilemiyorum canım yaa ailelere aç kalıp onlar için uğraşan ailelera bir anne olarak çok acıyor ve üzülüyorum ambulans konusuna gelincede o olayda ayrı bir yara bebekim bizim türk polisi ve gerekli merciler en son geliyor malesefff ne diyelim annem o kıza umarım bir zarar gelmez senide o koca güzel ,yardım sever yüreğin için bir kez daha takdir ediyor ve öpüyorum....Seviyorum senii | |
| | |
| | |