![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Ya kal ya da git" başlıklı konu görüntüleniyor, "Nedendir sitemler , tehditler , "alır başımı giderim" tarzı yaklaşımların sebebi hiç anlamadım , anlamıyorum ve sanırım anlamayacağım . İnsan severse sonuna dek yanında olmaz mı , ufacık bir pireden ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya kal ya da git Nedendir sitemler , tehditler , "alır başımı giderim" tarzı yaklaşımların sebebi hiç anlamadım , anlamıyorum ve sanırım anlamayacağım . İnsan severse sonuna dek yanında olmaz mı , ufacık bir pireden tüm yorganı yakar mı? Ey sevdiğim ve beni sevdiğini bildiğim ; eğer o güzel yüreğini açtıysan bu kadına , sitemlerinle ve ufak tefek nazlarınla sarsma o kutsanmış mabedimdeki onurlu yerini. Bırak olduğum gibi geleyim sana ya da bırak yalnızlığımla başbaşa kalayım bu varlığına alıştığım mekanda . Ben , seninle her konuşmanın ardından acaba yine neye sitem edecek , yine ne dedim de üzüldü ya da farkında olmadan nasıl bir şey yaptım da böyle yapıyor , diye düşünmek istemiyorum . Anla beni güzel gönüllüm , temiz sevdalım , yüreği beyazım .... Ben seversem çok büyük , çooook büyük severim. ÖYle ki , karşımdakinin beni kıracağını ya da karşımdakini kırabilme ihtimalinin olduğunu düşünmem bile çünkü bu mümkün değildir . O kadar kayıtsız ve şartsız severim. İşte bu yüzden de küçük hesaplar yapmadan , küçük ayrıntılarla ve olaylarla uğraşmadan sadece büyük yüreğimle ve sonuna kadar severim. O yüzden sevdiğim ya bana tam gel , büyük gel , ayrıntılara takılmadan gel ya da izin ver kalayım yalnızlığımla tek başıma ... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git "Aşkla,özgürlük halef saleftir;tıpkı güneşle ay gibi:tek tek ikiside güzel olduğu halde bir arada var olamazlar.Biri doğdumu diğeri silikleşir.Aşk boyun eğip kalmaksa,özgürlük alıp başını gitmektir. Ya gönüllü itaat, Ya nihayetsiz seyahat. Seyehati seçerseniz aşk şapkasını alıp gidecek,aşk'a düşerseniz,özgürlüğe yolculuk bitecek. Çünkü nasıl özgürlük aşk'ın zeminiyse,aşk ta özgürlüğün finalidir."diyen CAN DÜNDAR'ın bu tanımlaması ne kadar doğru bence..Ne dersin??? |
| | |
| | #3 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 355 Rep: 35197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git Alıntı:
Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | ||
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git Bak ya , daha konuyu bilmedne etmeden hemen erkek ittifakı :) Belki ben haklıyım ;) |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git :)) Acıma canım arkadaşım acınacak hale düşersin der annem hep :)) |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git Bilirim ve pek de severim , söylerim de ;) |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git sahracığım; henüz bir cevabın yok ,özgürlükmü?tutsaklıkmı? |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git Güneycim ben her zaman özgürlükten yanayım ama dilerim ki beraberliği , özgürlüğü kısıtlamayan bir derecede yaşayan insanlar da vardı bu hayatta . |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya Nedendir sitemler , tehditler , "alır başımı giderim" tarzı |
| | |
| | #10 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 5
Cinsiyet: Rep Gücü: 425 Rep: 42219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git Alıntı:
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |