![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Ya kal ya da git" başlıklı konu görüntüleniyor, "Vaktin zamanında anlam içererek açılmış olan bir başlık , her ne kadar süreç içerisinde anlamını yitirse de , pek çok arkadaşımımn beyin fırtınası yaratmasına sebep olmuş . Bun asevindiğimi söylemeliyim ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git Vaktin zamanında anlam içererek açılmış olan bir başlık , her ne kadar süreç içerisinde anlamını yitirse de , pek çok arkadaşımımn beyin fırtınası yaratmasına sebep olmuş . Bun asevindiğimi söylemeliyim sanırım . Herkese iyi forumlar diliyorum ve yorumlarınız için d eayrıca teşekkürler . :) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git Alıntı:
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? | |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git :)) Konu kamuya açıktır artık . Buyrunuz efendim , konuşmak ve yorum yazmak serbest :) |
| | |
| | #24 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 14368 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git İyi oldu bu artık izinliyiz. Teşekkürler.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |