![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Ya kal ya da git" başlıklı konu görüntüleniyor, "Nedendir sitemler , tehditler , "alır başımı giderim"giden gülel güle kalan kendıne kalır......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git Nedendir sitemler , tehditler , "alır başımı giderim"giden gülel güle kalan kendıne kalır... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git Sevgili güneyim , aylar önce sorduğun sorunun cevabını ancak şimdi vereceğim. Tutsaklık değil tamamen özgürlüğü seçiyorum canım . |
| | |
| | #14 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git Alıntı:
__________________ bir sürgün şehirde sessizlikten boğuldum içimi acıtan gözlerini göremeyişim | |
| | |
| | #15 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git Alıntı:
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? | |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git OKuyup yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum :) Sağolun :) |
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 502 Rep: 49297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git Özgürlüğü seçti ablam iyisinide yaptı.Karşı taraf seni sevdiği şekil kabullenmeyip sorun çıkartıyorsa bu ilişki yürümez zaten.İnsanlar önce kendindeki sorunları aşsın bence...dimi ablacım...
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git iliskilerde tek tarafli dusunmek yada kendi bakis acisindan bakmak insana ve deger verdigin insana haksizliktir diye dusunuyorum...kalmak ve git mek kolay degildir elbet yasanilmis onca hatiralara ragmen gitmet secilmis se ortada onemli bi hayal kirikligi vardir yada gitmek bu kadar kolaysa hic sevilmemistir..zira bunlari yazarken ask nedir bilmeyiz affola:)) hiymm tehditlere gelince efendim olgun insanin sergileyecegi tavirlar hic degildir..evet nazlanmak simarmak hakki vardir sevgide ama cocuk ca davranislar insani bi anda bitirebilir...iliskilerde bi taraf hep masum olan bi taraf ise aksine tetikleyendir...iliskinin boyutlarina girmeyecegimdir elbet zira yasanmis yada yasanilmasi gereken iliskileri kimsenin bilmemesi ve iliskinin boyutuna gore sitem yeri meydanlar olmasa gerek...kimse kimsenin iliskisine karisamaz hakki da yoktur ve kimseyide alakadar etmez ve ayrica da sitem dolu sozler se ,tek neden sevgi, geri gelir uzerinden yillar gecmis olsada (ki ben donmezdim yine aski bilmememden olsa gerek efendim)....acaba yillar sonra diyelim ne kadar zaman atlamis bilemeyiz ve bize dusmezde tabiki ama bu konu tazelendigine gore yillanmis sarablarin tozlu raflardan alinip icme vakti mi gelmistir acaba :)) yada icilesi yudumlar ayni tadi verecekmidir efendim..... imza:cani sigara ceken bosbogaz...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ya kal ya da git Kalan için ne acıdır bunu kabul etmek ....
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | |