FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

Ya kal ya da git

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Ya kal ya da git" başlıklı konu görüntüleniyor, "Nedendir sitemler , tehditler , "alır başımı giderim"giden gülel güle kalan kendıne kalır......"

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-05-2008, 12:56 PM   #11
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor
Cevap: Ya kal ya da git

Nedendir sitemler , tehditler , "alır başımı giderim"giden gülel güle kalan kendıne kalır...
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 27-05-2008, 07:22 PM   #12
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

dönmüssün ablacııım :)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 07-08-2008, 04:17 PM   #13
Aktif Uye

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Sevgili güneyim , aylar önce sorduğun sorunun cevabını ancak şimdi vereceğim. Tutsaklık değil tamamen özgürlüğü seçiyorum canım .
Alt 07-08-2008, 06:14 PM   #14
Yeni Uye

gülgünturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

gülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyorgülgünturan çok gurur duyuyor

Alıntı:
sahrabetis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nedendir sitemler , tehditler , "alır başımı giderim" tarzı yaklaşımların sebebi hiç anlamadım , anlamıyorum ve sanırım anlamayacağım . İnsan severse sonuna dek yanında olmaz mı , ufacık bir pireden tüm yorganı yakar mı? Ey sevdiğim ve beni sevdiğini bildiğim ; eğer o güzel yüreğini açtıysan bu kadına , sitemlerinle ve ufak tefek nazlarınla sarsma o kutsanmış mabedimdeki onurlu yerini. Bırak olduğum gibi geleyim sana ya da bırak yalnızlığımla başbaşa kalayım bu varlığına alıştığım mekanda .
Kim kime tehditler savurabilirki sevgi bir kişiliğin gözünü kör etmesi değilmidir.Her iş çıkışında her pazarda sevdiğinin her boş fırsatında yanında olabilmesi değilmi sonuna dek olmak.Yarini bir saniye bile görebilmek için yakması değilmi yorganı.Gelmek her zorluğun ardığından mutlu olacağın yere yaşamaktır kanaatimce.Zorluk ise saygısızlığa açılan bir kapıdır.
Alt 07-08-2008, 07:16 PM   #15
Uye

carloss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yandımımın dünyası dönüp duruyor işte bende ona ayak uydurmaya çalışan meçhul bir berduş

carloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyor

Alıntı:
sahrabetis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nedendir sitemler , tehditler , "alır başımı giderim" tarzı yaklaşımların sebebi hiç anlamadım , anlamıyorum ve sanırım anlamayacağım . İnsan severse sonuna dek yanında olmaz mı , ufacık bir pireden tüm yorganı yakar mı? Ey sevdiğim ve beni sevdiğini bildiğim ; eğer o güzel yüreğini açtıysan bu kadına , sitemlerinle ve ufak tefek nazlarınla sarsma o kutsanmış mabedimdeki onurlu yerini. Bırak olduğum gibi geleyim sana ya da bırak yalnızlığımla başbaşa kalayım bu varlığına alıştığım mekanda .

Ben , seninle her konuşmanın ardından acaba yine neye sitem edecek , yine ne dedim de üzüldü ya da farkında olmadan nasıl bir şey yaptım da böyle yapıyor , diye düşünmek istemiyorum . Anla beni güzel gönüllüm , temiz sevdalım , yüreği beyazım ....

Ben seversem çok büyük , çooook büyük severim. ÖYle ki , karşımdakinin beni kıracağını ya da karşımdakini kırabilme ihtimalinin olduğunu düşünmem bile çünkü bu mümkün değildir . O kadar kayıtsız ve şartsız severim. İşte bu yüzden de küçük hesaplar yapmadan , küçük ayrıntılarla ve olaylarla uğraşmadan sadece büyük yüreğimle ve sonuna kadar severim.

O yüzden sevdiğim ya bana tam gel , büyük gel , ayrıntılara takılmadan gel ya da izin ver kalayım yalnızlığımla tek başıma ...
baştan hiç gelmemeli eğerki gideceksen bu kadar basitinden gitmemeli böyle yakılmaz insan. bu konu hiç iyi gelmedi bana şu anda
Alt 07-08-2008, 07:23 PM   #16
Aktif Uye

OKuyup yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum :) Sağolun :)
Alt 07-08-2008, 08:11 PM   #17
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sahracığım; henüz bir cevabın yok ,özgürlükmü?tutsaklıkmı?
Özgürlüğü seçti ablam iyisinide yaptı.Karşı taraf seni sevdiği şekil kabullenmeyip sorun çıkartıyorsa bu ilişki yürümez zaten.İnsanlar önce kendindeki sorunları aşsın bence...dimi ablacım...

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-08-2008, 08:27 PM   #18
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dostum! kadinlara inanma...

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor

iliskilerde tek tarafli dusunmek yada kendi bakis acisindan bakmak insana ve deger verdigin insana haksizliktir diye dusunuyorum...kalmak ve git mek kolay degildir elbet yasanilmis onca hatiralara ragmen gitmet secilmis se ortada onemli bi hayal kirikligi vardir yada gitmek bu kadar kolaysa hic sevilmemistir..zira bunlari yazarken ask nedir bilmeyiz affola:)) hiymm tehditlere gelince efendim olgun insanin sergileyecegi tavirlar hic degildir..evet nazlanmak simarmak hakki vardir sevgide ama cocuk ca davranislar insani bi anda bitirebilir...iliskilerde bi taraf hep masum olan bi taraf ise aksine tetikleyendir...iliskinin boyutlarina girmeyecegimdir elbet zira yasanmis yada yasanilmasi gereken iliskileri kimsenin bilmemesi ve iliskinin boyutuna gore sitem yeri meydanlar olmasa gerek...kimse kimsenin iliskisine karisamaz hakki da yoktur ve kimseyide alakadar etmez ve ayrica da sitem dolu sozler se ,tek neden sevgi, geri gelir uzerinden yillar gecmis olsada (ki ben donmezdim yine aski bilmememden olsa gerek efendim)....acaba yillar sonra diyelim ne kadar zaman atlamis bilemeyiz ve bize dusmezde tabiki ama bu konu tazelendigine gore yillanmis sarablarin tozlu raflardan alinip icme vakti mi gelmistir acaba :))
yada icilesi yudumlar ayni tadi verecekmidir efendim.....
imza:cani sigara ceken bosbogaz...:)
Alt 07-08-2008, 08:41 PM   #19
Uye

kirmizigül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Blog Mesajları: 1
kirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyorkirmizigül çok gurur duyuyor

ya kal ya git meselenin ne sekilde gelistiyini bilmediyimiz kesin bir yorum yapamiyorum
bildiyim bir sey var sevenler kolay kolay gitmez kalirlar.
kirmizigül isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-08-2008, 08:44 PM   #20
Uye

carloss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yandımımın dünyası dönüp duruyor işte bende ona ayak uydurmaya çalışan meçhul bir berduş

carloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyor

Alıntı:
kirmizigül´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya kal ya git meselenin ne sekilde gelistiyini bilmediyimiz kesin bir yorum yapamiyorum
bildiyim bir sey var sevenler kolay kolay gitmez kalirlar.
Kalan için ne acıdır bunu kabul etmek ....

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:53 PM .