![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Doğan Güneş" başlıklı konu görüntüleniyor, "güney ne güzel dilekler canım bunlar böyle..Çok teşekkürler:Entusiasmado: sheytan Teşekkürler canım.:Entusiasmado: ErDaLL sen çok şımartıyorsun beni haberin olsun.Teşekkürler:Entusiasmado: kAoSs iyiki sende bizimlesin canım.:Entusiasmado: Beylerbeyi Teşekkürler abicim iyiki senin gibi abim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş güney ne güzel dilekler canım bunlar böyle..Çok teşekkürler:Entusiasmado: sheytan Teşekkürler canım.:Entusiasmado: ErDaLL sen çok şımartıyorsun beni haberin olsun.Teşekkürler:Entusiasmado: kAoSs iyiki sende bizimlesin canım.:Entusiasmado: Beylerbeyi Teşekkürler abicim iyiki senin gibi abim var.:Entusiasmado: onairci teşekkürler güzel dileklerin için.:Entusiasmado: erkişi teşekkürler.Herzamanki gibi incesiniz yine:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş Cok ama cok gec kalmisim ama nice yillara canim dogum gunun kutlu olsun...
__________________ |
| | |
| | #23 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş Olurmu hiç canım geçte olsa senin mesajını görmek çok güzel,çok önemli benim için.Teşekkürler canım:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #24 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş dohum gunun kutlu olsun dogan guneş ama sana bıse sormadan edmıycem neden batan gunes degılde dogan gunes sorunun cevabını bıldıhınden emınım ¿ |
| | |
| | #25 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş doğangüneş galiba geç gelenlerden biriside benim....bende değişik bir kutlama yapmak isterim bulutlar çöksede üzerine gam olsada sözlerinde unut gitsin her gece her sabahın doğangüneşinde mutluluklar senin olsun |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş toprak81 teşekkürler doğum günümü kutladığın için arkadaşım.Sorunuda cevaplayım doğangüneşim diye eşim der bana evlenmeden önceden beridir.Halada böyle gider.Bir ara kardeşim nickini değiştirince bende heveslendim.Ama eşim çok alındı.Benim sana taktığım adı değiştirmiceksin doğangüneş olarak kalıcaksın süpermeydanda dedi..Bukdarı yeterli herhalde canım.:Entusiasmado: yavuz01 negüzel şiir böyle çok teşekkürler :Entusiasmado:
| | |
| | #27 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş geçmiş doğum günün kutlu olsun sitemizin doğangüneşi.:))))) |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş Teşekkür ederim canım:)))):Entusiasmado:
| | |
| | #29 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Doğan Güneş Sıra ile sevdiğim ve saydığım 3 çok değerli insanın doğum günü kutlandı. Çok fazla online olamadığımdan Doğangüneş'in doğum gününü kutlamak bugüne kaldı... Sevgili kardeşim ve annelerin en sevimlisi doğum günün kutlu olsun. Her zaman mutlu huzurlu ve sağlıklı ol İnşallah. Bütün güzellikler seninle olsun
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #30 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |