![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Doğan Güneş" başlıklı konu görüntüleniyor, "Doğum gününüz kutlu olsun,..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Misafir..
| Cevap: Doğan Güneş Doğum gününüz kutlu olsun, |
|
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş blueice güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.İşşallah herkes için gerçekleşsin:Entusiasmado: niles.k Sağol canım işşallah hep birlikte görürüz :Entusiasmado: YukseLL Teşekkür ederim abicim güzel pasta ve Dileklerin için.İşşallah yaşlanıncada süpermeydanda kutlarız doğumgünlerimizi..:Entusiasmado: Alıntı:
![]() hisarlikenan Sizede teşekkür ederim.:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş Canım benim , sana harika bir ömür ve huzurlu gün ve geceler diliyorum. Dİleirm ömrünün son gününe dek , yüzün hep güler :) |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş Teşekkür ederim güzeller güzeli ablam benim:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 400 Rep: 39640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş Tıpkı adın gibi; hep mutluluklara doğ, her sabah aydınlat güler yüzünle sevdiklerini.....İyi ki doğdun, iyi ki varsın DOĞANGÜNEŞ......MUTLU YILLAR.... |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Doğan Güneş Doğum günün kutlu olsun ablacım yogun olmasam ben acıcaktım ama kuzenimle sürekli ders calısıorus dün msnindeki kisisel iletinde görmüstüm :) Mutlu ve basarılı yıllar ablacım :) |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş forumumuzun en güzel yöneticisine eşinle,çoçuklarınla mutlu bir hayat sürmen dileklerimle DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş nice mutlu yıllaraa :) iiki doğmuşsun da bizlerle birliktesin..mutlu huzurlu sağlıklı başarılı yeni bi yaş diliorum sana..tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiylee :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş Doğangüneş abla, doğum günü kutlu olsun, herkesin doğum günüde arka arkaya gelmiş:) İyiki doğmuşsun sende, iyi ki varsın, Allah sana eşin ile kızların ile daha uzun mutlu ömürler versin.. eee yarın kim doğdu?:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #20 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğan Güneş Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |