![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "YukseLL'in Doğumgünü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Doğum Gününüz Kutlu Olsun....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: YukseLL'in Doğumgünü Doğum Gününüz Kutlu Olsun..
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 134 Rep: 13233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YukseLL'in Doğumgünü Esın, evlatların ve tum sevdıklerın ıle, saglıklı, huzur dolu, upuzuuuunnnn bır omur gecırmen temennısı ıle... Dogum gunun kutlu olsun Yuksel...
__________________ |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YukseLL'in Doğumgünü nice mutlu yıllara diyerek başlayan sözlerime....bir umut..ve güzelliklerin yanıbaşınızdan ömürboyu ayrılmaması dilerim..mutlu yıllar |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YukseLL'in Doğumgünü Geç kaldım sanıırm ama mutlu yıllar :) |
| | |
| | #25 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 286 Rep: 28201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YukseLL'in Doğumgünü Biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun abicim,hemşerim nice mutlu yıllara iyki bu siteyi kurmuşsun ve iyki varsın:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #26 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: YukseLL'in Doğumgünü Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara sevdiklerinizle birlikte... |
| | |
| | #27 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YukseLL'in Doğumgünü Alıntı:
Bende forumun yeni üyesi olarak Doğum gününü kutluyor daha nicelere derken insan yaşamında en önemli etkenler olan SAĞLIK VE MUTLULUK temenni ediyorum canım.... | |
| | |
| | #29 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YukseLL'in Doğumgünü iyiki dogdun yuksel bey |
| | |
| | #30 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 273 Rep: 26904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YukseLL'in Doğumgünü YukseLL abi burada bulunamadığım süre zarfında Doğum Günü'nü kutlayamadım ve bunun eksikliğini hissettiğimden geçde olsa Doğum Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım herhalde büyük adamlar hep Şubat'ta Dünya'ya geliyor sitemizin yönetim kadrosu bu ayda Dünya'ya merhaba demiş belki biraz tesadüf birazda espirili bir yaklaşımda olsa Şubat doğumluların bir şeytan tüyleri var nitekim!Senin gibi ben ve ablamda aynı ayda Dünya'ya merhaba diyenlerdeniz..Nice senelerin seninle birlikte olması dileğiyle İyiki Doğdun YukseLL abi...
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| dogum gunu, kutlama, yuksell |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |