![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Serseri Ozi2nin doğum günü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bugün benim canım kardeşimin hatta son dönem üyeler bilmez ama benim can dostum Ozi'nin doğum günü. Gelir online olur da inşallah bu yazıyı görür. Canım kardeşim tebrik ederim seni..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Serseri Ozi2nin doğum günü Bugün benim canım kardeşimin hatta son dönem üyeler bilmez ama benim can dostum Ozi'nin doğum günü. Gelir online olur da inşallah bu yazıyı görür. Canım kardeşim tebrik ederim seni
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Serseri Ozi2nin doğum günü Doğum günüsü kutlu olsun ozininde :) Ama artık pek online göremiyoruz..İşleri yogun sanırım :s Nice Mutlu,Başarılı Yaşlara Canım.. |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Serseri Ozi2nin doğum günü Aaa Ozi mutlu yıllar, gelsene artık ya özledik seni..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Serseri Ozi2nin doğum günü doğum günün kutlu olsun ozi iyiki doğdun nice mutlu senelere.
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: Serseri Ozi2nin doğum günü Herkese mutlu yıllar diliyorum....HAYAT ÇOK DEĞERLİ, AKŞAM ANLADIM..... |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Serseri Ozi2nin doğum günü doğum günün kutlu olsun serseriozi.nice senelere. |
| | |
| | #7 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 422 Rep: 41289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Serseri Ozi2nin doğum günü Doğumgünün kutlu olsun serseri.Nice nice yıllara.İşşallah herşey istediğin gibi olur..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Serseri Ozi2nin doğum günü Nice mutlu senelere sersericim. İnşallah herşey istediğin gibi ve gönlünce olur. |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 38 ![]() | Cevap: Serseri Ozi2nin doğum günü hay aksi yaaa geö kaldım mumları üfledin mi ozi? üflemediysen benim içinde bir dilek tutar mısın? cevabın evet ise benim yerime ''ozinin bütün duaları kabul olsun'' dileğini dile cevabın hayır ise ben kendi isimi kendim yaparım sana gerek yok :) mutlu nice senelere |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Serseri Ozi2nin doğum günü Sevgılı Ozı, dogum gununu tebrık eder, yenı yasının, gonlunden gecen herseyın sana getırmesını dılerım. Saglık ıle nıce senelere!
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |