![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Deliricem" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkasdaşlar son bir kaç haftadır beynim sürekli düşüncelerle dolu ve atamıyorum.Nefes almakta zorlanıyorum.İçimde bir huzursuzluk var.Hep yarım kalan bir şeyler var.Konsantre olamıyoırum.Mutlu değilim.Uyuyamıyorum.Hiç iyi hissetmiyorum.Ölsem diyorum.Dayanamıyorum.Yardım edin lütfen ne yapmalıyım ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | Deliricem Arkasdaşlar son bir kaç haftadır beynim sürekli düşüncelerle dolu ve atamıyorum.Nefes almakta zorlanıyorum.İçimde bir huzursuzluk var.Hep yarım kalan bir şeyler var.Konsantre olamıyoırum.Mutlu değilim.Uyuyamıyorum.Hiç iyi hissetmiyorum.Ölsem diyorum.Dayanamıyorum.Yardım edin lütfen ne yapmalıyım ben |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye | Cevap: Deliricem en kötü verilen karar, hiçbirşey yapmamaktan iyidir Runaw@y.önce otur , karar ver. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deliricem kardeşim unutma en karanlık gecenin ardından güneş doğar.Ve en mutsuz olduğun an bile bardağın içindeki papatyayı gör ve mutlu ol.Mutluluğu büyük şeylerde arama etrafına iyice bak senden daha kötü durumda olanlarda var.Bunları gördüğün zaman dahada iyi olursun inş. seni çooooooook seviyoruz |
| | |
| | #4 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 283 Rep: 28030 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deliricem sorunun ne olduğunu biliyorsun önce onu çıkar hayatından sonrada git silkelen biraz kendine gel senden daha değerli olan birşey yok.aynaya baksana sen ne duruyorsun hala:)
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Banned | Cevap: Deliricem Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Deliricem kardeşim önce güzelc bi otur ve ben neden böyleyim diye sor kendine sonra şöyle bir etrafına bak inanki o kadar zor durumda olan insanlar varki senin sorunnun önemsiz demiyorum beni yalnış anlama ama çok zor durumda olanlar var bizlerde her zaman senin yanında olacaz sakın unu unutmaaasorunun er neyse berarce çözmeye çalışacaz .. |
| | |
| | |