![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "BEYLERBEYİ" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar şu an beylerbeyi çok rahatsızlandığı için ambulansla hastaneye götürülüyor . Hep beraber dua edelim lütfen . Ne olursa olsun buranın forum olduğunu ve hepimizin arkadaş olduğunu unutmadan davranalım . ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BEYLERBEYİ Arkadaşlar şu an beylerbeyi çok rahatsızlandığı için ambulansla hastaneye götürülüyor . Hep beraber dua edelim lütfen . Ne olursa olsun buranın forum olduğunu ve hepimizin arkadaş olduğunu unutmadan davranalım . Dualarımız seninle beylerbeyi , dilerim çabucak iyileşirsin . |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BEYLERBEYİ Çok çok geçmiş olsun abime.İşşallah iyileşir ve hemen döner aramıza ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BEYLERBEYİ çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin. |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: BEYLERBEYİ nedirbu abi ya senin başına gelenler..2008 sana hiç iyi gelmedi.çok çok geçmiş olsun.dualarımız seninle. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BEYLERBEYİ "Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi;olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi..." Geçmiş olsun. |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BEYLERBEYİ Hayırdır. Çok üzüldüm ben, geçmiş olsun , sahracığım haber alırsan lütfen bilgilendir bizi...lütfen .İyi dileklerim hep onunla geçmiş olsun... |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BEYLERBEYİ Umarım önemli birşey değildir. Abicim dualarımız seninle. En kısa zamanda geri dönmeni diliyorum. Allah acil şifalar versin |
| | |
| | #8 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BEYLERBEYİ geçmiş olsun üzüldüm umarım çok mühim bir şey değildir tekrar sağilıklı günlerde yaşamanız dileğiyle
__________________ |
| | |
| | #10 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BEYLERBEYİ Ya napsın? tevellüt eski olunca uflesen hastalanıyor insan:) Ah gençlik ah Gençliğinizin kıymetini bilin ![]() Ona birşey olmaz naz yapıyor naz
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | |