![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "bugün benım de doğum günüm:)))" başlıklı konu görüntüleniyor, "bugün benım doğum günüm üzücü ama 21 yaşındayım:))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bugün benım de doğum günüm:))) bugün benım doğum günüm üzücü ama 21 yaşındayım:)) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugün benım de doğum günüm:))) aslında birkaç gün önceden şöyle göze çarpan bir bildiri yapacaktım,ama çekindim açıkçası.görkem arkadaşımızla aynı gün doğum günümüz,hoş bir tesadüf. |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugün benım de doğum günüm:))) mrs.x.ray seninde doğum günün kutlu olsun, sende iyi ki varsın ama neden 21 yaşın için üzüldün ki, bence güzel bir yaş:) Mutlu yıllar..(malum bana küçük diyorlar:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugün benım de doğum günüm:))) teşekkürler çok teşekkürler,güzel bir yaş ama gittikçe yaşlanıyoruz gibi:)) |
| | |
| | #5 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugün benım de doğum günüm:))) mrs.x.ray canım seninde doğum günün hayırlı olsun inş yeni yaşın yeni umutlar getirir. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugün benım de doğum günüm:))) sana da çok teşekkürler canım. |
| | |
| | #7 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugün benım de doğum günüm:))) mrs.x.ray doğum günün kutlu olsun canım. ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugün benım de doğum günüm:))) hepinizee tekrar tekrar teşekkürler............ |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bugün benım de doğum günüm:))) doğum günün kutlu olsun mrs.x.ray. nice senelere. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |