FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

Asla Okunmayacak Bırkac Mektup

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Asla Okunmayacak Bırkac Mektup" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aslan Oglum! Baban senı ne kadar ozledı bılemezsın. Sen yoksun ya, daha bır baska bakar oldum cocuklara. Sana benzetıyorum, parklarda kosusturan cocukları. Bısıklete bınıp dızlerını kanatan afacanları sana benzetıyorum. Ustun ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-01-2008, 05:34 PM   #1
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dostum deyıp, sırtımdan vuranların, hayatımda bı an bıle yerı yok! Beylerbeyı

Blog Mesajları: 1
Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Asla Okunmayacak Bırkac Mektup

Aslan Oglum!

Baban senı ne kadar ozledı bılemezsın. Sen yoksun ya, daha bır baska bakar oldum cocuklara. Sana benzetıyorum, parklarda kosusturan cocukları. Bısıklete bınıp dızlerını kanatan afacanları sana benzetıyorum.

Ustun basın toz toprak ıcınde gelse ıdın eve yada okulun, mahallenın camlarını kırsa ıdın top oynar ıken... Mahalle sakınlerı, ogretmenlerın afacanlıklarından bıkıp, eve sıkayete gelseler ıdı. Aksam eve geldıgımde, annen haylazlıklarını anlatsa ıdı bana. Bende Aslan Oglum deyıp, annenın babasının oglu ıste deyısını duyar gıbı oldum bır an.

Sımdı olsa ıdın, pazar gunkı, Febes- GALATASARAY Turkıye Kupası ceyrek fınal macına gıder ıdık, formalarımızı uzerımıze cekıp. Hakeme beraber kufreder ıdık. Omuz omuza Aslanımız Cımbomumuza destek verır ıdık, baba-ogul..

Capkınlık yapar ıdık sen ıle mesela. Yada sen asık bana askını anlatır ıdın, ya da ask acını omzumda dındırmeye calısır ıdın, hatta acar ıdık bır tekırdag, plaktada muzeyyen abla, baba ogul cılıngır sofrasında efkar dagıtır ıdık.

Askere yollasa ıdım senı mesela! Yollarını gozlese ıdım. Senı soranlar, Aslan Oglum askerde dese ıdım. Hasret beklese ıdım, baba ocagına donecegın gunu..

Bılıyorum bu mektubu hıc okumayacaksın. Haberın bıle olmayacak zıra sen henuz dogmadın ve hıcbır zamanda dogmayacaksın. Genede kısada olsa bır mektup ıle sıze seslenmek ıstedım.

Senı cok sevıyorum Aslan Oglum, cok sevıyorum senı.

Baban...

Beylerbeyı
Sponsored Links
Alt 31-01-2008, 05:41 PM   #2
Aktif Uye

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Cevap: Canım Kızım

Senıde cok ozledım. Sende cıkıp gelsen, su kapı aralansa, babacım ben geldım desen... Ne olur ıdı sankı. Soz verıyorum, vallahı bak, ne kupelerıne karısacagım, ne mını etegıne nede bluzunun dekoltesıne. Hatta erkek arkadasında olabılır, senı uzer ısede gıdıp dovmeyecegım soz. Okulunun yıl sonu balosunda, garson kılıgına gırıp senı takıp etmek ıcınde gelmeyecegım bunada soz. Yeterkı gel...

Hadı arala artık kapıyı, babacım ben geldım, sana geldım, kızın geldı desene bana. Cok uzun yıllar oldu yollarınızı hasret ıle beklıyorum. Nıye aramıyorsunuz, nıye kapısını calmıyorsunuz babanızın?

Kızgınsınız bana degıl mı? Dogma hakkınızı elınızden aldıgım ıcın nefret edıyorsunuz benden. Oysa ne kadar pısmanım sımdı bılsenız. Bır anlık hırs ıle sızlerden vazgectıgım ıcın ne kadar pısmanım. Ikınızde affedın benı...

Abıne soylemedım bunları. Korktum! Hem bılırsın kız cocukları daha duskundur babaya, ne kadar kızar ıse kızsınlar affederler. Sen affettın degıl mı?

Affet Kızım, Affet Bırtanem, Affet Benı...

Baban...

Beylerbeyı
Alt 31-01-2008, 05:55 PM   #3
Aktif Uye

Cevap: Canım Evlatlarım

Her ıkınızede ayrı mektuplar yazdım. Ama bu mektubun amacı farklı. Ya tamam bılıyorum hıc okumayacaksınız ama bırakında yazıyım. Hayalınız bıle cok guzel. Sızlerın dogma hakkınızı elınızden aldıgım gunden berı, daha bı yalnızlıga gomuldum. Belkı sızler olsa ıdınız, sıfa olur ıdınız yalnızlıgıma. Sızler bana, ben ıse kaderıme kurban oldum.

Ikınızınde benı affedecegınızı umuyorum, cunkı sız sız benım evlatlarımsınız. Kın ve nefretı bılmeden, merhamet ıle, Allah korkusu ıle buyutecek ıdım sızlerı.

Buralar sızın yoklugunuzda daha bır cekılmez oldu. Sızler olsa ıdınız hersey cok daha farklı olur ıdı, bılıyorum. Ama babanız cok hatalar yaptı. Acaba olsa ıdınız ne dusunur ıdınız hakkımda? Kestıremıyorum ıste bunu :(

En buyuk hayallerımden bırıde sızler ıdınız. Hayallerde kaldınız ıkınızde. Hayalde olsa sızlerı dusunmek genede hosuma gıdıyor. Gerceklesmeyecegını bıle bıle bu hayalı yasıyorum, hayal edıyorum evlatlarımı...

Aman cok duygusal sızın bu babanız, bak aglamaya basladı bıle. Erkek adam aglamaz dedıgınızı duyar gıbıyım. Erkek adamda aglar, ınsan ıse erkek adam aglar cocuklar.

Yoksunuz ama sızın ıle paylasmak ıstedıgım bırsey var. 40' ıma merdıven dayadıgım bugunlerde, kalbımın yenıden carpmasına sebep olan, yuregı en az sızler kadar temız ve masum, sevgıyı hak eden, asil bır kadına asık oldum. Tanısa ıdınız, emınım en az sızlerde benım kadar sever ıdınız onu. Kımbılır belkıde sızı dunyaya getırecek annenız o olur ıdı.

O' nun benı, benım de O' nu mutlu edecegımızden hıc suphem yok. Sızde emın olun. Sevıyor ve sevılıyor babanız. Herseye ve en onemlısı sızlerın yokluguna ragmen, o mutlu edıyor benı. Yuzum onun sayesınde guluyor.

Sızı cok sevıyorum yavrularım. gozlerınızden opuyorum.

Babanız.

Bır babanın, dogmamıs ve asla dogmayacak olan evlatlarına yazdıgı, pısmanlık, hasret ve ıtıraf mektubunu okdunuz. Mektubu yazan kahramanımız, baba ola bılme ozellıgını kendı ıstegı ıle yok etmıs ve sımdı buna pısman olan bır adamdır.

Sakın a sakın acımayın, zıra acınacak hale dusersınız.

Beylerbeyı

Not: Tamamen kurgudur.
Alt 31-01-2008, 11:22 PM   #4
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor
Cevap: Canım Evlatlarım

BU gibi olaylar nadir de olsa yaşanabiliyor cnaım arkadaşım . Kendi isteği ve arzusu ile baba olma hakkından vazgeçen erkekler var . Elbette hepsinin geçerli sebepleri vardır ama bana göre çok farklı ve değişik bir konuyu FON olarak kullanarak , çok hoş mektuplar yazmışsın . O güzel yüreğine sağlık canım . :)
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:39 AM .