FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

Sevdama

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Sevdama" başlıklı konu görüntüleniyor, "Özlemin içimde tarif edilmez bir acıya dönüşmeye başladı sevdiğim. Hasretinle buram buram yanarken yüreğim , bu dünya bana dört duvar misali dar geliyor artık , inan nefes alamıyorum . Hergün ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-01-2008, 10:53 PM   #1
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor
Sevdama

Özlemin içimde tarif edilmez bir acıya dönüşmeye başladı sevdiğim. Hasretinle buram buram yanarken yüreğim , bu dünya bana dört duvar misali dar geliyor artık , inan nefes alamıyorum . Hergün biraz daha hissediyorum seni ruhumda ve her an biraz daha yaklaşıyorum varlığına . Tadına doyulmaz bir sevdanın kapılarını aralamışken , bunca masafe neden ? Uzakları yakın etmeye çalışan ruhları bunca yormak neden ?

Ama öyle büyük sevdalar vardır ki , hiçbir mesafe yıkamaz onları ve öyle aşklar vardır ki ; mesafeler devleştirir seven ruhları . Tenselliğin , dünyevi zevklerin çok ötesinde bir sevda ile bağlanır bazen yürekler . Görmese de görür , dokunmasa da hisseder , konuşmasa da sesini duyar , öpmese de teninin sıcaklığını hisseder. Bunların hepsini yaşatan sevdama , binlerce teşekkür ... Ne kadar uzakta olursan ol , ben seni seviyorum canım ... Kavuşacağımız günü hasretle bekliyorum
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 24-01-2008, 11:21 PM   #2
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor
Cevap: Sevdama

ne güzel yazmışsın sahra abla yaa resmen içime dokunduu..Allah sevenleri ayırmasın..ayırsa da çabuk birleştirsin..biran önce kavuşursunuz inş
kAoSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 25-01-2008, 12:10 AM   #3
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

amin canım , aminnn :( ...........
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-01-2008, 05:02 PM   #4
Yeni Kayıt

ahmetizmir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

ahmetizmir is on a distinguished road

şairlik türklerinde geninde var gerçekten buna bi deney yapsalar görecekler
ahmetizmir isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:50 PM .