![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Sevdama" başlıklı konu görüntüleniyor, "Özlemin içimde tarif edilmez bir acıya dönüşmeye başladı sevdiğim. Hasretinle buram buram yanarken yüreğim , bu dünya bana dört duvar misali dar geliyor artık , inan nefes alamıyorum . Hergün ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevdama Özlemin içimde tarif edilmez bir acıya dönüşmeye başladı sevdiğim. Hasretinle buram buram yanarken yüreğim , bu dünya bana dört duvar misali dar geliyor artık , inan nefes alamıyorum . Hergün biraz daha hissediyorum seni ruhumda ve her an biraz daha yaklaşıyorum varlığına . Tadına doyulmaz bir sevdanın kapılarını aralamışken , bunca masafe neden ? Uzakları yakın etmeye çalışan ruhları bunca yormak neden ? Ama öyle büyük sevdalar vardır ki , hiçbir mesafe yıkamaz onları ve öyle aşklar vardır ki ; mesafeler devleştirir seven ruhları . Tenselliğin , dünyevi zevklerin çok ötesinde bir sevda ile bağlanır bazen yürekler . Görmese de görür , dokunmasa da hisseder , konuşmasa da sesini duyar , öpmese de teninin sıcaklığını hisseder. Bunların hepsini yaşatan sevdama , binlerce teşekkür ... Ne kadar uzakta olursan ol , ben seni seviyorum canım ... Kavuşacağımız günü hasretle bekliyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevdama ne güzel yazmışsın sahra abla yaa resmen içime dokunduu..Allah sevenleri ayırmasın..ayırsa da çabuk birleştirsin..biran önce kavuşursunuz inş |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevdama amin canım , aminnn :( ........... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sevdama şairlik türklerinde geninde var gerçekten buna bi deney yapsalar görecekler |
| | |
| | |