![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Anneme" başlıklı konu görüntüleniyor, "Canımın yarısı annem bugün ameliyat olacak . Bir süredir yürüyemiyordu ve çok acı çekiyordu . Meğer dizkapaklarının kemikleri birbirine sürtmeye başlamış ve tabii yürürken verdiği acıyı bir düşünün lütfen . ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anneme Canımın yarısı annem bugün ameliyat olacak . Bir süredir yürüyemiyordu ve çok acı çekiyordu . Meğer dizkapaklarının kemikleri birbirine sürtmeye başlamış ve tabii yürürken verdiği acıyı bir düşünün lütfen . O yüzden bugün bir operasyon geçirecek . Merakla bekliyorum . |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anneme Alıntı:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anneme Sağol canım , çok ama çok teşekkür ederim . Ben de merakla bekliyorum . Yanına gideceğim üç gibi . |
| | |
| | #4 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anneme Alıntı:
| |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 494 Rep: 48470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anneme Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #6 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Anneme Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | |