FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

teşekkurler dostumm..

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "teşekkurler dostumm.." başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar aramıza yeni katılan blue 34 benim en yakın dostum ve ben onu çok seviyorum inanın sizde onu tanıyınca çok seveceksiniz güzel dostum beni kırmayıp sitemize üye olduğun için pişman ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-01-2008, 08:59 PM   #1
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor
teşekkurler dostumm..

arkadaşlar aramıza yeni katılan blue 34 benim en yakın dostum ve ben onu çok seviyorum inanın sizde onu tanıyınca çok seveceksiniz
güzel dostum beni kırmayıp sitemize üye olduğun için pişman olmayaksın
harika arkadaşlıklar bulman dilegiyleee canımsın benimm..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 21-01-2008, 09:31 PM   #2
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Cevap: teşekkurler dostumm..

Senin gibi tatlı bir kızın arkadaşlarıda iyi olur canım.Blue 34 de hoşgeldi aramıza o zaman.

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 21-01-2008, 09:37 PM   #3
SUPER MODERATOR

Go[rk]eM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Zaman Doğruyu Söyle,Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın!

Go[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyor

Ailemiz gittikçe çoğalıyor ne kadar güzel :) Blue 34'ün de pişman olmayacagından eminim ve HOŞGELDİN AİLEMİZE diyorum.
Go[rk]eM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 22-01-2008, 08:50 PM   #4
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Blue34 has a spectacular aura aboutBlue34 has a spectacular aura about

çokk teşekkür ederim arkadaşlar aranızda bulunmak çok güzel ayrıca;
selinam sanada teşekkür ederim buraya davet ettiğin için

Güzel Günler Hepimizle olsun
Blue34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:53 AM .