![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "teşekkurler dostumm.." başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar aramıza yeni katılan blue 34 benim en yakın dostum ve ben onu çok seviyorum inanın sizde onu tanıyınca çok seveceksiniz güzel dostum beni kırmayıp sitemize üye olduğun için pişman ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkurler dostumm.. arkadaşlar aramıza yeni katılan blue 34 benim en yakın dostum ve ben onu çok seviyorum inanın sizde onu tanıyınca çok seveceksiniz güzel dostum beni kırmayıp sitemize üye olduğun için pişman olmayaksın harika arkadaşlıklar bulman dilegiyleee canımsın benimm.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: teşekkurler dostumm.. Senin gibi tatlı bir kızın arkadaşlarıda iyi olur canım.Blue 34 de hoşgeldi aramıza o zaman. ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: teşekkurler dostumm.. Ailemiz gittikçe çoğalıyor ne kadar güzel :) Blue 34'ün de pişman olmayacagından eminim ve HOŞGELDİN AİLEMİZE diyorum. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: teşekkurler dostumm.. çokk teşekkür ederim arkadaşlar aranızda bulunmak çok güzel ayrıca; selinam sanada teşekkür ederim buraya davet ettiğin için Güzel Günler Hepimizle olsun |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |