![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Bir masal ..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Evvel zaman içinde kalbur saman içinde , çook uzak ama bir o kadar da yakın diyarların birinde , insanlara mutluluk ve huzur dağıtmakla ama asla mutlu olamamakla lanetlenmiş bir kadnı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir masal ... Evvel zaman içinde kalbur saman içinde , çook uzak ama bir o kadar da yakın diyarların birinde , insanlara mutluluk ve huzur dağıtmakla ama asla mutlu olamamakla lanetlenmiş bir kadnı varmış . Çook uzun yıllar önce , büyük büyük dedesi , dağda avlanırken yavru bir ceylan vurmuş ama meğer o ceylan , orman perisinin oğlu boran imiş . Oğlunun ölümü üzerine , beddua eden orman perisi , o sülalede doğacak ilk renkli gözlü kızın lanetlenmesini dilemiş . İş bu ya , yıllar sonra , ilk renkli gözlü olarak dünyaya gelen Angelica , güleryüzlülüğü ve sevimliliğiyle , sadece varlığıyla bile insanlara huzur kaynağı oluyormuş . Nedendir bilinmez , sürekli içinde bir tedirginlik ve huzursuzluk taşıyan ANgelica , bunu kimseye belli etmiyor ve sadece neşe saçıyormuş. Onun gülen yüzünü gören herkes , hayatında hiç sorununun olmadığını bilakis dört dörtlük bir hayat sürdüğünü düşünüyor ve ona özeniyorlarmış . Birgün Angelica , çok güzel bir rüya görmüş . Rüyasında , çok güzel danseden bir erkek ile saatlerce dansedip , kahkahalarla mutluluk içinde gülüyormuş. İçinde ne huzursuzluk varmış ne de hüzün. Rüyasında gördüğün adama ister istemez aşık olmuş . Artık sadece uyumak ve uyuyup rüyasında yine aşkını görmek istiyormuş . Hiç göremediği , sesini bile duymadığı , sadece varlığı ile mutlu olduğu adamı , rüyalarında görmek bile onu çok mutlu ediyormuş . "EN azından , rüyamda bile olsa , o bana derdini anlatmıyor ve bana dupduru bir güzellik sunuyor "diye düşünüyormuş . Yine birgün ANgelica , tüm gün insanların dertlerini dinleyip , onlara yoldaş olduktan sonra , koşa koşa eve gitmiş . O kadar çok insnın yükü ile doluymuş ki küçük yüreği , bir an evvel uyuyup mutlu olduğu tek yere ve onu mutlu den tek kişiye gitmek istiyormuş . Yatağa girer girmez uykuya dalan Angelica , rüyasında her zamanki gibi sevdasını görmüş ama bugün bir tuhaflık varmış . Dansederken bir kez olsun konuşmayan gizemli AŞK , Angelica'ya sıkıca sarılmış ve " bir süre senin rüyalarına giremeyeceğim ama beni bekle, sakın beni beklemekten vazgeçme . Herşeyi halledip sana geleceğim" demiş . ANgelica uykusundan korkarak uyanmış . AŞK ı , ya gelmezse , ya bir daha rüyalarına girmezse diye bir kuşku düşmüş yüreğine . Nitekim , korktuğu gibi de olmuş . Bir gece , iki gece , beş , on , yirmi derken AŞK bir türlü gelmez olmuş . Hergün biraz daha mutsuzluğa gömülmeye başlamış ANgelica ve sonunda , bekleyip de sevdiğine kavuşamayıp mutsuz olacağına , kendi eliyle umutlarını yoketmeye karar vermiş . Bundan sonra ne pahasına olursa olsun , uyumayacakmış . İşte o gün bugündür , umutlarının gerçekleşmediğini görmemek ve beklentilerinden hayal kırıklığına uğramamak için , uykusuz geceler yaşanmaya başlamış . AŞKtan da vazgeçmiş , uykudan da ... SAHRABETİS |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir masal ... Güzel bir masal ablacık.Gerçek hayattada icalar,orman perileri var.Ama masallardakilerden daha acımasız orman perilerimiz..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir masal ... Hayal kurulmayan yerde hayat olmaz dıye bır laf duymus ıdım, ama zaten Sahra' nın kendısı bır hayat... Masal cok etkıleyıcı ve bır o kadarda buyuleyıcı... Kelımeler tıkandı Sahra yazacak sozcuk bulamıyorum... Cok guzel ıdı...
__________________ |
| | |
| | |