![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "yavuz arkadaşım" başlıklı konu görüntüleniyor, "yavuz sanırım sitenin bütün sayfalarına yazacam geri dönmen için hadi bak yeni bir şiir yazdım ona cevap bekliyorum hadi yüce gönüllü arkadaşım......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yavuz arkadaşım yavuz sanırım sitenin bütün sayfalarına yazacam geri dönmen için hadi bak yeni bir şiir yazdım ona cevap bekliyorum hadi yüce gönüllü arkadaşım... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yavuz arkadaşım Yavuz Bey , hayırdır ? Bir sorun yoktur inşallah ?? |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yavuz arkadaşım yok sahrabetiş beni benden alan birisi var idi ne eylesem ne etsem anlamadı en iyisi çekip gitmek en güzeli bu olsa gerek onun için ..........buralardan gidiyorum deli olmuşcasına....ve şiirlerede son......harika bir site harika bir yer ve harika sizler........ byssssssssssssssssssssssssss |
| | |
| | #4 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 179 Rep: 17679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yavuz arkadaşım Ben kendi adıma yolun açık olsun diyorum elimden gelen herşeyi denedim sen bilirsin artık arkadaşım.. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yavuz arkadaşım Yavuz arkadaşımız kısa bir süreliğine aramızda olmayacakmış . Hepimiz gelişini merakla bekleyeceğiz zira selinamm arkadaşımızla beraber oluşturdukları şiir bölümü öksüz kaldı :( Gelişinizi bekliyoruz yavuz bey :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |