![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "kızımın doğumgünü" başlıklı konu görüntüleniyor, "yarın minik kuzucuğum 4 yaşına giriyor . 20 ocak , betisin doğumgünü . Sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar çok mutluyum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kızımın doğumgünü yarın minik kuzucuğum 4 yaşına giriyor . 20 ocak , betisin doğumgünü . Sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar çok mutluyum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 443 Rep: 43328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü Allah annesi ile babası ile yaşamayı nasip etsin. sonsuz başarılar onunla olsun
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :) |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü mutlu yıllar minik betişee :) |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü Ailenizin neşe ve mutluluk kaynağı olan, geleceğiniz ve varoluşundan en çok gurur duyduğunuz biricik kızınızın doğum günü ile ne kadar onurlansanız azdır. Nice mutlu yıllara efendim. |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü Analı babalı nice uzun,sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.Biz iki ay öne kutladık 4. yaş günümüzü 5 için gün saymaya başladık bile. onlar hemen büyümek istiyorlar bizse hep minik bebeğimiz olarak kalsınlar |
| | |
| | #9 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü hayırlı bi ömür dileğiyle |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü doğum günün kutlu olsun betişcim sağlıklı mutlu nice senelere |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |