![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "kızımın doğumgünü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Doğum günün kutlu olsun Mutlu ol bu gece Sana boncuktan bir kuş yaptım Konacak pencere, Nice yıllara, betiş. Sahra ablacım Allah acılarını göstermesin. Amin......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü Doğum günün kutlu olsun Mutlu ol bu gece Sana boncuktan bir kuş yaptım Konacak pencere, Nice yıllara, betiş. Sahra ablacım Allah acılarını göstermesin. Amin....
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü ALLAH a.c acısını göstermesin. en mutlu anlarına tanıklık etmeniz dileğiyle gözlerinden öperim betişin |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü :) teşekkür ederim arkadaşlar . Şimdi mışıl mışıl uyuyor , hepinize teşekkürler :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |