![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "kızımın doğumgünü" başlıklı konu görüntüleniyor, "doğum günün kutlu olsun betişcim sağlıklı mutlu nice senelere..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü doğum günün kutlu olsun betişcim sağlıklı mutlu nice senelere |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü Çok teşekkür ederm arkadaşlar , güzel bir doğumgünü oldu . Darısı hepimizin yavrularının başına inşallah :) |
| | |
| | #13 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü Ben konuyu yeni okuduğum için şimdi yazabilirim, kızın Betiş'e mutlu yıllar dilerim..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü Teşekkür ederim canım :) inanın çok sevindim bu güzel dileklerinize :) nice güzel günlerini görürüz inşallah , ne kadar da çabuk büyüyorlar :) |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü betüş sana buradan uzun bir hayat dilerim ama içinde annen baban ve sevdiklerinle......nice mutlu yıllara betüşş |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü :)) Teşekkür ederim Yavuz Bey ama miniminicik bir düzeltme yapmak istiyorum kızımın adı BETİS yani Betülün kısaltması değil arkadaşlar . Orjinal hali Betis :) ve güzel dileklere de binlerce teşekkürler :) Sitede olmanıza da çok sevindim ;) |
| | |
| | #17 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü Amanın :) minik cadı büyümüşmü :) Nice yıllara Betiscik. Ablacım benim yerime yanaklarına sıkıver :) |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 44 Rep: 4334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü o zaman bizde nesajımızı yenileyelim..... BETİS hanıma mutlu nice yıllar diler..........her daim emeğinin karşılığını kazandığı.......başarılı bir hayat dilerim.....iyi ki varsın ailesinin mutluluk sembolü betül............bak annen seni ne kadar seviyor Konu yavuz01 tarafından (20-01-2008 Saat 11:12 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #19 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü Yine yanlış oldu galiba :) Betül değil cimcimenin adı BETİS :) |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kızımın doğumgünü Evet canım , Benim adım ; sahra Betül kızımın adı ise BETİS :) |
| | |
| | |